Dolar 32,5878
%0.35
Euro 34,8587
%0.36
Altın 2.492,220
%0.31
Bist-100 9.704,00
%1.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlçe seçim kurulu itirazı kabul etti! Hamdi Halis geri döndü

İlçe seçim kurulu itirazı kabul etti! Hamdi Halis geri döndü

CHP İzmir 37. Olağan İl Kongresi'nde yeniden il başkanlığına seçilen Deniz Yücel’in mazbatasını alması sonrası yönetim kurulu, il disiplin kurulu ve kurultay delegeleri kesinleşti. CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis’in yaptığı itirazı kabul eden ilçe seçim kurulu, Halis’e kurultay delegeliğini geri verdi. İlçe seçim kurulu itirazı kabul etti

  • Ege Postası
  • 13.02.2020 - 18:32

EGEPOSTASI - CHP İzmir’in çarşaf liste olarak gerçekleştirilen 37. Olağan İl Kongresi sonrası, Deniz Yücel’in bugün mazbata alarak resmen göreve başlamasıyla yönetim kadrosu ve kurultay delegeleri de kesinleşti. 

Kadın ve gençlik kotası nedeniyle yapılan itiraz sonucunda dün listeden düşürüldüğü açıklanan Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis’in İlçe Seçim Kurulu’na yaptığı itiraz kabul edildi. Halis yeniden kurultay delegesi oldu. Halis’in yeniden kurultay delegesi olması sonrası; listeye kadın kotasından giren Burcu Ersen ile gençlik kotasından giren Berfin Deniz’den birisinin liste dışı kalması bekleniyor.

CHP Ödemiş İlçe Örgütü konuyu sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

“Cumhuriyet Halk Partimizin İzmir 37. İl Kongresi'nde Belediye Başkanımız Mehmet Eriş ile İlçe Başkanımız Hamdi Halis Kurultay Delegeliğine, il delegemiz Erdem Boyacı İzmir İl Disiplin Kurulu'na seçilmiş ve bugün itibariyle mazbatasını almıştır. Hamdi Halis'in delegeliğinin önce Cinsiyet ve Gençlik Kotası uygulaması nedeniyle düşürülmesine karar verilmiş ise de itirazımız haklı görülerek kabul edilmiş ve kurultay delegeliği kesinleşmiştir. Tüm yoldaşlarımıza duyurulur”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.