Dolar 32,5919
%0.36
Euro 34,8601
%0.37
Altın 2.504,820
%0.82
Bist-100 9.680,00
%1.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlçe başkanlarının Ankara çıkarmasında büyük sürpriz!

İlçe başkanlarının Ankara çıkarmasında büyük sürpriz!

Muhalif ilçe başkanlarının bugün Ankara’ya yaptığı ziyarette büyük sürpriz yaşandı. Başkanların geçtiğimiz dönem ön seçimde İzmir’den aday olan ve milletvekili seçilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’den yeniden aday olması için listenin başına yazdıkları öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 15.05.2018 - 19:30

HALİT UMUTOĞULLARI/EGEPOSTASI- Önceki günlerde CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu, Alsancak’ta ve Karşıyaka’da iki kez olmak üzere bir araya gelmişlerdi. Milletvekili listelerini il başkanlığına değil de genel merkeze götüreceklerini açıklayan başkanlar bugün Ankara’ya gitti. Ankara’da Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan, Seyit Torun ve Tuncay Özkan ile görüşen başkanlar isim listelerini Bülent Tezcan’a teslim etti.

LİSTEDE KILIÇDAROĞLU SÜRPİZİ

İlçe başkanlarının hazırladıkları listede bir de sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkanların İstanbul’dan aday olması beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden İzmir’den milletvekili olması için listenin başına yazdıkları öğrenildi.

YILDIRIM ANKARA'YA GİTMEDİ

Öte yandan Karşıyaka ve Alsancak’ta yapılan toplantılara katılan ve muhalif isimlerle birlikte hareket etme kararı alan Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım'ın Ankara'ya gitmediği öğrenildi. Son dakikada listesini İl Başkanı Deniz Yücel’e teslim eden Yıldırım’ın Ankara’ya gitmeme gerekçesi olarak açıklansa da, Yıldırım'ın ilçe başkanları toplantısına katılmasından sonra örgütten "Uğur Yıldırım ikili oynuyor" eleştirilerinin etkili olduğu öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.