Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlçe başkanlarından 'il adayı' için flaş hamle

İlçe başkanlarından 'il adayı' için flaş hamle

CHP Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur, partide krize yol açan il başkan adaylığı konusunu görüşmek üzere İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan randevu istedi. İlçe başkanlarının Kocaoğlu ile görüşmesi saat 10.00'da başladı. Başkanlar Yücel ile ilgili endişelerini paylaşırken, Kocaoğlu'nun Yücel'in mutabakat adayı olduğunu vurguladığı öğrenildi. İlçe başkanları 'Yücel' endişesini paylaştı

  • Ege Postası
  • 30.12.2017 - 09:29

YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Kongresi öncesi başkan adayı olduğunu açıklayan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Deniz Yücel'in ismi örgütte karşılık bulmayınca, ilçe başkanları harekete geçti. Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur önderliğinde bazı CHP ilçe başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile görüştü. Başkanlar endişelerini dile getirirken, Kocaoğlu'nun ise Yücel'in mutabakat adayı olduğunu vurguladığı öğrenildi. Başkanların bu girişimine, komisyonda bulunan ilçe başkanlarının sıcak bakmadığı ifade edildi.

CHP İzmir İl Örgütü, il başkan adayını belirleme çalışmalarında son haftaya girdi. İl Başkan Adayı Deniz Yücel’in adaylığı karşısında olumsuz tavır sergileyen bazı ilçe başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile görüşmek için randevu istedi. Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur ve Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Başkan Kocoağlu ile yapacakları saat 10.00'daki görüşmeye birlikte geldi.

ENDİŞELERİNİ PAYLAŞTILAR

Başkan Kocoağlu ile görüşen Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur, Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam ile Selçuk İlçe Yöneticisi Vefa Ülgür’ün Deniz Yücel hakkında endişelerini paylaştıkları ifade edildi. Başkan Kocaoğlu’nun, Yücel’in mutabakat adayı olduğunu vurguladığı, bunun üzerine de İlçe başkanlarının  kaygılarını dile getirdikleri ve toplantıdan ayrıldıkları öğrenildi.

Kocaoğlu ile görüşmek isteyen ekibin bu girişimine daha önce bir araya gelerek komisyon kuran ilçe başkanlarının sıcak bakmadığı ifade edildi.

İlçe başkanları arasında yaşanan fikir ayrılığı sonrası bazı başkanların “2 Ocak Salı günü yeniden bir araya geldiğimizde bir aday isminde uzlaşabiliriz. Bu toplantıyı doğru bulmuyoruz” şeklinde ifade kullandıkları öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.