Dolar 32,5135
%-0.08
Euro 34,9664
%0.4
Altın 2.435,500
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlçe Başkanı Susmuş'tan korsan toplantıya tepki!

İlçe Başkanı Susmuş'tan korsan toplantıya tepki!

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş ve yönetimi, mahallelerde bazı partililer tarafından “alternatif toplantı” düzenlendiği şikayeti gelmesi üzerine harekete geçti. Düzenlenen bu toplantıların korsan olduğunu belirten Susmuş, üyelere mesaj göndererek, toplantılara katılmamalarını istedi. Öte yadan Susmuş bu toplantıların disiplin suçu olduğunu da hatırlattı. 'İzinsiz yapanlar hakkında disiplin süreci başlatırım’

  • Ege Postası
  • 27.02.2020 - 15:01

EGEPOSTASI- CHP Bayraklı İlçe Kongresinde, Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın İzmir İl eski Başkanı ve eski Milletvekili Selçuk Ayhan’ı desteklemesine rağmen seçimi kazanan İlçe Başkanı Pınar Susmuş son günlerde ilçe başkanlığının pasifize edilerek yapılan “Alternatif Toplantılara” ateş püskürdü. 

Susmuş üyeleri uyarırken, “Bu tür toplantıları yapmaya devam edenler hakkında gerekli disiplin süreci başlatılacaktır” diye mesaj gönderdi.

Başkan Susmuş mesajında şu ifadelere yer verdi;

“İlçe başkanlığımızın mahalle ziyaretleri başlamış olup mahalle örgütlenme çalışmalarımız ilçe başkanlığımızca yürütülecektir. Ancak bir kısım partililer tarafından haberimiz ve onayımız olmadan parti üyelerine mesajlar çekilerek alternatif toplantılar düzenlendiği bilgisi gelmektedir. Parti tüzüğümüze ve disiplinine aykırı bu yetkisiz toplantı davetlerine partililerimizin itibar etmemesi ve katılmaması önemli duyurulurken, bu tür toplantıları yapmaya devam edenler hakkında gerekli disiplin sürecinin başlatılacağını da önemle bildiririz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.