Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9831
%-0.23
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,07
%-0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlçe Başkanı Ağdağ'dan görevden alma tepkisi: Sorumluluktan uzak bir karar

İlçe Başkanı Ağdağ'dan görevden alma tepkisi: Sorumluluktan uzak bir karar

CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, Serkan Kalmaz’ın Belediye Başkanı Erhan Kılıç tarafından başkan yardımcılığı görevinden alınmasına tepki gösterdi. Akdağ, “Kalmaz’ın görevden alınmasını sorumluluktan uzak bir karar olarak değerlendiriyorum. Serkan Kalmaz her zaman Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olmuştur” açıklamasında bulundu. İlçe Başkanı Ağdağ'dan görevden alma tepkisi

  • Ege Postası
  • 05.11.2019 - 16:35

EGEPOSTASI-  Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın, Siyasi Başkan Yardımcısı Serkan Kalmaz'ı flaş bir kararla görevden almasının yankıları sürüyor. CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, Kalmaz’ın görevden alınmasının ardından yazılı açıklama yaparak tepkisini dile getirdi.

Akdağ açıklamasında, “Cumhuriyetin bütün değerlerini yerle bir eden tek adam anlayışıyla uğraşmak, mücadele etmek tek hedefimizdir. Bu hedeften sapma asla kabul edilemez. Bu sorumluluk ve bilinç ile sağduyuyla, kardeşçe yol yürüyeceğiz. Buca Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kalmaz’ın görevden alınmasını bu sorumluluktan uzak bir karar olarak değerlendiriyorum.” ifadelerini kullandı.  

İşte İlçe Başkanı Akdağ’ın yazılı açıklaması;

“Türkiye siyasi tarihinde yüzlerce parti kurulup kapanmış tarihin çöplüğünde yerini almıştır CHP'yi 96 yıldır ayakta tutan parti içi kongreler, kurultaylar ve parti içi yarışlardır. Hiçbir süreçte kardeşlik, yoldaşlık, duygumuzu zedelememiştir. Son günlerde yaşadığımız kongre öncesi yaşananlar da bunlardan biridir. Özellikle 2019 yerel seçimlerinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun stratejileriyle önemli bir başarı elde edilmiştir. Kimsenin bu başarıya gölge düşürme, hırslarıyla hareket etme, kardeşlik ve yoldaşlık duygusuna zarar verme hakkı yoktur. Asıl görevimiz Türkiye'yi bu çıkmazdan yoksulluk ve yolsuzluktan kurtarma görevidir. Cumhuriyetin bütün değerlerini yerle bir eden tek adam anlayışıyla uğraşmak, mücadele etmek tek hedefimizdir. Bu hedeften sapma asla kabul edilemez. Bu sorumluluk ve bilinç ile sağduyuyla, kardeşçe yol yürüyeceğiz. Buca Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kalmaz’ın görevden alınmasını bu sorumluluktan uzak bir karar olarak değerlendiriyorum. Serkan Kalmaz her zaman Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olmuştur. Serkan Kalmaz Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferi ve genç bir siyasetçisi olarak siyasi yaşamına devam edecektir...”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.