Dolar 32,5437
%0.01
Euro 34,9217
%0.27
Altın 2.427,060
%0.16
Bist-100 9.675,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl kongresi öncesi Bayraklı kararını verdi

İl kongresi öncesi Bayraklı kararını verdi

CHP İzmir İl Kongresi’nde il başkanını seçmek için gün sayan örgütler delege toplantıları yaparak kararlarını açıklayacaklarını duyururken ilk adım Bayraklı ilçe örgütünden geldi. İlçe Başkanı Cemalettin Alper parti üyelerine mesaj göndererek il kongresi adaylığını açıklayacak Utku Gümrükçü’ye toplantıda destek verilmesi için davet mesajı gönderdi. İl kongresi öncesi Bayraklı kararını verdi

  • Ege Postası
  • 04.01.2018 - 08:57

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Kongresi’ne 4 gün kala ilçe örgütleri il başkanlığı için destekleyecekleri adayları belirlemek üzere toplantılara başladı. Dün akşam saatlerinde Bayraklı’da bir araya gelen Bayraklı ilçe örgütü ve delegeleri ortak bir karar alarak İl Başkanlığı sürecinde İl Başkan Adayı Utku Gümrükçü’yü destekleme kararı aldı. Toplantı sonrası ilçe Başkanı Cemalettin alper İlçe örgütü üyelerine mesaj göndererek Utku Gümrükçü’nün resmi adaylık açıklamasını yapacağı il başkanlığı binasına davet etti. 

Örgüt toplantısında partililerin “Utku Gümrükçü de Deniz Yücel de partili arkadaşlarımız” diyerek adayları değerlendirdiği ve blok olarak Gümrükçü’yü destekleme kararı aldıkları öğrenildi.

İLÇE BAŞKANLARINA AÇIKLAMIŞTI

Gümrükçü’nün karşısında bulunan aday İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ilçe ve belediye başkanları ile milletvekilleriyle gerçekleştirdiği toplantıların ardından uzlaşı adayı olarak ortaya koyduğu Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Deniz Yücel’e yönelik, deneyimsiz ve örgütü yeterince tanımadığı  eleştirileri yapılmış, bu görüşmelerin ardından ilçe başkanları bir araya gelerek bir komisyon toplayıp kararı örgüte bıraktılarını açıklamıştı. İlçe Başkanları toplantısında Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’in Utku Gümrükçü’yü destekleyeceklerini açıkladığı ifade edilmişti.

Alper’in üyelere attığı mesaj ise şöyle:

“04.01.2018 Perşembe (yarın) saat 11.00’de CHP İzmir İl Başkanlığımızda il başkan adayımız Sn. Utku Gümrükçü’nün  adaylık açıklamasına tüm örgütümüz davetlidir. CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.