Dolar 32,4519
%0.01
Euro 34,7735
%0.15
Altın 2.478,120
%0.64
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Kadın Kolları Başkanı Balcı’dan 'yorum' değerlendirmesi

İl Kadın Kolları Başkanı Balcı’dan 'yorum' değerlendirmesi

CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, Bayraklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeliha Avar’ın sosyal medyada, ‘CHP’nin kaybetmesi için sonuna kadar yola devam’ ifadelerinin yarattığı tartışmaya son noktayı koydu. Nurşen Balcı, Avar ile de görüştüğünü ve ifadenin sehven, yanlışlıkla yazıldığını öğrendiğini söyledi. İl Kadın Kolları Başkanı Balcı’dan 'yorum' değerlendirmesi

  • Ege Postası
  • 09.02.2019 - 14:39

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Kadın Kolları Başkanı Zeliha Avar’ın sosyal medyada bir partilisinin paylaşımının altına yazdığı ve büyük tartışma yaratan ‘Bizler CHP’nin kaybetmesi için sonuna kadar yola devam’ şeklindeki ifadesinin sadece bir harf hatası olduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili olarak İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeliha Avar’ı telefonla arayarak, söz konusu mesajı sorduğunu belirten CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, Avar ile yaptığı görüşmeyi Egepostası’na anlattı.

HİÇBİR BAŞKANIMIZ VE PARTİLİMİZ ZATEN BÖYLE BİRŞEY YAPMAZ

Zeliha Avar’ın ‘CHP’nin kaybetmemesi için’ yerine kaybetmesi ifadesini yanlışlıkla yazdığını kendisine belirttiğini kaydeden Balcı, “Hiçbir kadın kolu üyemiz ve başkanımız böyle bir ifade zaten kullanamaz. Aklının köşesinden bile geçirmez. Aradım sordum. Bana da yanlışlıkla olduğunu söyledi. Bir oy için kapı kapı dolaşıyoruz. Hiçbir partilimiz ve kadınlarımız bunu yapmaz. Olan biten sadece bir harf hatası” dedi.

ZELİHA BAŞKANIMIZ NE OLDUĞUNU BANA ANLATTI

Zeliha Avar ile yaptığı görüşmeyi aktaran İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, “Aradım kendisiyle konuştum. Ne demek bu diye sordum. ‘Ben yorum yaptım. Yanlışlıkla CHP’nin kaybetmemesi için yazmak yerine kaybetmesi ifadesini kullanmışım. Yanlışlıkla. Biri fotoğrafını çekmiş, medyaya taşımış. Oysa ben fark eder etmez o harf hatasını düzeltmiştim. Böyle bir şey olması söz konusu olabilir m? Her zaman alanlardayız. Parti bizim için önemli. Elimizden geleni yapacağız. Harf hatası olmuş sadece” yanıtını verdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.