Dolar 32,3357
%0.17
Euro 35,1189
%-0.18
Altın 2.238,110
%-0.24
Bist-100 8,72
%-0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Eski Başkanı Güven 'Konak' dedi

İl Eski Başkanı Güven 'Konak' dedi

İzmir’in Konak İlçesi için CHP’den sürpriz bir aday adayı çıktı. İzmir CHP İl Eski Başkanı Asuman Ali Güven, Konak Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuracağını açıkladı. Güven, “Gelecek hafta nasip olursa Konak için belgelerimi teslim edeceğim” dedi. CHP Genel Merkezi süreyi uzattı…

  • Ege Postası
  • 19.10.2018 - 17:40

EGEPOSTASI-CHP Genel Merkezi’nin yerel seçimlerde aday adaylık başvuru sürelerini uzatmasının ardından Konak için sürpriz bir aday çıktı. İzmir CHP İl Eski Başkanı Asuman Ali Güven, Konak Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuracağını açıkladı. Güven, “Önümüzdeki hafta nasip olursa Konak Belediye Başkan Aday Adaylığı için belgelerimi teslim edip başvurumu yapmayı planlıyorum. Konak en zor yönetilebilen ilçelerden biri. Sorunları ve yapısal pozisyonu zor bir ilçe. Ancak, ben de İzmir’de CHP İl Başkanlığı yapmış, siyaseten ciddi birikimi olan biriyim” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde 1989 yılında danışman ve mühendis olarak görev yaptığını vurgulayan Güven, “Hem belediyecilik konusunda hem de siyaseten bilgim, birikimim var. Hem Konak seçimlerinde, hem Büyükşehir, hem de sonrasındaki genel seçimlerde partime büyük katkılar sağlayacağımı düşünüyorum” diye konuştu.

Güven, ilk kez yerel seçimler için aday adayı olduğunu belirtirken, “İnşallah iyi olur. İnşallah partimiz seçimde başarılı sonuçlar alır. Biz deneyimlerimizi, bilgimizi, birikimimizi, emeğimizi sonuna kadar sunmaya hazırız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.