Dolar 32,4883
%0.13
Euro 34,8228
%0.29
Altın 2.489,920
%1.12
Bist-100 9.535,00
%0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl başkanları Bahçeli’nin çağrısına ne yanıt verdi'

İl başkanları Bahçeli’nin çağrısına ne yanıt verdi'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tarih vererek istediği ön seçim çağrısına İzmir’deki siyasi partilerin il başkanından jet yanıt geldi. AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti İl başkanları seçime hazır oldukları mesajını verdi Bahçeli’nin erken seçim çağrısı gündeme bomba gibi düştü

  • Ege Postası
  • 17.04.2018 - 12:10

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında erken seçim çağrısı yaparak, "26 Ağustos 2018 Pazar günü, yani Malazgirt Zaferi ile Büyük Taarruzumuzun yıl dönümlerinde Türk milleti yeni bir zafer ruhuyla sandığa gidip hem cumhurbaşkanın hem de milletvekili genel seçiminde Türk ve Türkiye düşmanlarına gereken dersi vermesi en makul, en akılcı, en demokratik yoldur" şeklindeki açıklamasını değerlendiren 4 siyasi partinin İzmir İl Başkanı erken ya da zamanında yapılacak her seçime hazır olduklarını belirtti.

AYDIN ŞENGÜL: BİZ TEŞKİLAT OLARAK HAZIRIZ

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, MHP Lideri Bahçeli’nin çağrısını, ‘Hayırlı olsun’ diye değerlendirdikten sora, ittifak yapan partisi AK Parti ve MHP Genel Merkez yöneticilerinin konuşup alacağı her karara hazırlıklı olduklarını söyledi.

ŞENGÜL: 26 AĞUSTOS’A YETİŞİR Mİ BİLMEM AMA EYLÜL-EKİM-KASIM OLABİLİR

“Genel merkezimizin vereceği bir karar. Ancak iki partinin Genel Merkez yöneticilerinin konuşup alacağı her karara biz hazırlıklıyız” diyen AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 26 Ağustos yerine Eylül-Ekim ya da Kasım aylarının daha uygun olabileceği şeklinde öneride de bulundu:

“Biz zaten ilçe kongrelerimizi tamamladık. İl kongremizi yapacağız. Büyük kongremizi Haziran sonunda yaparız. 26 Ağustosa yetişir mi bilmem ama Eylül-Ekim-Kasım olabilir. Öyle bir şeye yetişebilir. Biz teşkilat olarak hazırız.”

NECAT KARATAŞ: GENEL BAŞKANIMIZIN AÇIKLAMASININ SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ

MHP Lideri Bahçeli’nin erken seçim çağrısının ‘sonuna kadar arkasında’ olduklarını dile getiren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş da, teşkilat olarak erken bir seçime hazır olduklarını belirtti:

“Genel başkanımızın açıklamasının sonuna kadar arkasındayız. MHP İzmir Teşkilatı her an seçime hazırdır. Dolayısıyla da genel başkanımızın talimatlarını yerine getirmeye de sonuna kadar hazırdır.”

DENİZ YÜCEL: BİZ HER ZAMAN SEÇİME GİRMEYE HAZIRLIKLIYIZ, ONA GÖRE ÖRGÜTLENİYORUZ ZATEN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de, parti olarak her an seçime hazır ve hazırlıklı olduklarını kaydetti: “Henüz incelemedim. Ancak biz her zaman seçime girmeye hazırlıklıyız. Ona göre örgütleniyoruz zaten.”

YILDIRIM ULUPINAR: CİN ŞİŞEDEN ÇIKTI, BU SAATTEN SONRA TEKRAR ŞİŞEYE KONAMAZ

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısına ilk yanıtı, “Cin şişeden çıktı. Artık bu saatten sonra tekrar şişeye konamaz” oldu. 26 Ağustos değil bir saat sonraki seçime dahi hazır olduklarını dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Ulupınar, “Cin şişeden çıktı. Bahçeli’nin erken seçimi dile getirmesinin tek bir anlamı var. Cin şişeden çıktı.  Bu saatten sonra tekrar şişeye konamaz. Zararın neresinden dönersek kar düşüncesiyle yapılan bir açıklama. İYİ Parti için sonu iyi olacaktır diye düşünüyoruz. Bırak 26 Ağustos’taki seçimi biz bir saat sonraki seçime bile hazırız” diye konuştu.

ULUPINAR: BEN BUNA GEÇ KALINMIŞ BİR ERKEN SEÇİM DİYORUM

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin erken seçim açıklamasına sosyal medya hesabından da yanıt verdi.

BİZLER HAZIRIZ, TARİH YAZACAĞIZ

Saatlerin artık erken seçime kurulduğunu kaydeden İl Başkanı Ulupınar, erken seçim açıklamasının geç kalınmış bir açıklama olduğunu belirterek, seçimlere hazır olduklarını ve tarih yazacaklarını söyledi:  “Milletimiz ne zaman dara düşse, bağrından yiğit bir lider, güçlü bir kadro çıkarmış ve onun arkasında durmuştur. Milletimiz ne zaman dara düşse , tarih şahittir ki Yüce Rabbimiz bir çıkış imkanı var etmiştir. Millet olarak dardaydık, sıkılmıştık, bunalmıştık ama iyi bir şey oldu. Millet kendi bağrından İyi Parti’yi ve onun cesur ve iyi yürekli lideri Meral Akşener’i çıkardı. Güçlü, kararlı ve inançlı bir kadro ile İyi Parti milletin umudu oldu. Artık saatler erken seçime kuruldu. Ben buna geç kalınmış bir erken seçim diyorum. Yine de şartlar beterinde beteri olmadan yapılacak olan bir seçimi her şeye rağmen olumlu buluyorum. Millet hazır. İYİ Parti hazır. Meral Akşener hazır! Bizler hazırız ! Millet kazanacak ! İttifakını millet ile kuranlar kazanacak! Heyecanlıyız! Çok heyecanlıyız! Yeni bir dönem başlıyor. Milletin hak ettiğini alacağı, umutsuzluğa, mutsuzluğa, karanlığa, ayrımcılığa, adaletsizliğe, yokluğa, yoksulluğa yer olamayan bir dönem başlıyor. Çok çalışacağız. En güçlü şekilde gelerek dünyaya da büyük bir mesaj verebilmek için çok çalışacağız. Tarih yazacağız.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.