Dolar 32,3397
%0.28
Euro 35,1220
%0
Altın 2.312,910
%1.55
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanı Yücel'den pazar mesaisi! Küçük Menderes turu

İl Başkanı Yücel'den pazar mesaisi! Küçük Menderes turu

CHP’de tamamlanan ilçe kongreleri sonrası gözler 8 Şubat'ta gerçekleştirilecek İzmir İl Kongresi'ne çevrilirken, aday olmasına kesin gözüyle bakılan İl Başkanı Deniz Yücel'in ilçe turu kaldığı yerden devam ediyor. Yücel bugün Küçük Menderes'te bulunan 4 ilçeyi ziyaret etti. İl Başkanı Yücel'den pazar mesaisi

  • Ege Postası
  • 26.01.2020 - 13:09

EGEPOSTASI- CHP İzmir’de gözler 8 Şubat’ta Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek il kongresine çevrildi. Kongre öncesi İl Başkanı Deniz Yücel yeni seçilen ilçe başkanlarına 'hayırlı olsun' ziyaretlerine devam ediyor.  Yücel beraberindeki heyetle ilk olarak Bakırçay Havzası'nda bulunan ilçeleri daha sonra da Yarımada turuna çıktı. 

Yücel gün içinde Ödemiş, Beydağ, Kiraz ve Bayındır ilçe başkanlarını ziyaret etti.

Yücel ilk olarak Ödemiş'te İlçe Başkanı Hamdi Halis ve Belediye Başkanı Mehmet Eriş ile bir araya geldi. Ödemiş’in ardından heyet Beydağ’a geçti. 

Yücel'e Küçük Menderes turunda 2. Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Adnan Alabay, Çiğli İlçe Başkanı Hasan Mert Özcan, Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli eşlik etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.