Dolar 32,5194
%-0.08
Euro 34,7922
%-0.21
Altın 2.418,370
%-0.48
Bist-100 9.760,00
%1.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanı Yücel’den örgüte sert mesajlar

İl Başkanı Yücel’den örgüte sert mesajlar

CHP Konak İlçe Örgütü’nün düzenlediği birlik ve dayanışma yemeğinde konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel partililere önemli mesajlar verdi. Yücel, “Partimizi dışarıda, basında, sosyal medyada tartıştırmayacağız. Parti içi meseleler ilçede, ilde, danışma kurullarında, kongrelerde konuşulacak. Bizim özgür düşünen, özgür karar veren ve özgür tavır alabilen partililere ihtiyacımız var. Adamcı siyaset, ne Cumhuriyet Halk Partisi’ni bir yere götürür, ne de adamcı siyaset yapanı bir yere taşır" dedi. İl Başkanı Yücel’den örgüte sert mesajlar

  • Ege Postası
  • 15.12.2018 - 00:13

EGEPOSTASI- CHP Konak İlçe Başkanlığı birlik ve dayanışma yemeğinde buluştu. Geceye CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, il ve ilçe yöneticileri, aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Dayanışma yemeğinde konuşan İl Başkanı Deniz Yücel, “Konak İzmir’in kalbi, aynası. Anadolu’nun her köşesinden, cumhuriyete inanan, demokrasiye inanan, gönlü güzel, yüreği güzel, insanlarımızın mutlu ve huzurlu şekilde yaşadığı bir ilçemiz” dedi.

İl Başkanı Yücel, İzmir’deki 22 ilçede sosyal demokrat belediyeciliği en iyi şekilde uyguladıklarını belirterek, 2014’de kaybedilen bazı ilçelerin bulunduğunu, bunun da sebeplerinin belli olduğunu söyledi. 2014 yerel seçimlerinde yaşanan olayların benzerini, bu seçimlerde yaşamayacaklarını vurgulayan Yücel, “Çünkü bizim mücadelemiz ‘ben şu olayım, bu olayım’ mücadelesi değil. Bizim mücadelemiz vatan mücadelesi. Emek ve insan mücadelesi” dedi.

ADAMCI SİYASET, NE CHP'Yİ NE DE SİYASET YAPANI BİR YERE TAŞIR

Partililere uyarılarda da bulunan Başkan Yücel, partiyi iç tartışmalara sürükleyecek hareketlerden kaçınılmasını istedi. Yücel, parti içi meselelerin dışarıda konuşulmaması gerektiğini belirterek, "Basında, sosyal medyada partimizi tartıştıracak hareketlerden kaçının. Bizim özgür düşünen, özgür karar veren ve özgür tavır alabilen partililere ihtiyacımız var. Adamcı siyaset, ne CHP’yi bir yere götürür, ne de adamcı siyaset yapanı bir yere taşır. Nitelik, liyakat ve emek diyoruz, o halde ekipçi siyaset yapmayacağız. Ekipçi siyaset bizim başarımızı engeller. Bizim bir tane ekibimiz var, o da CHP örgütüdür. Artık sığınılacak bir bahane, başarısızlığa takılacak bir kulp yok. Birlikte çalışıp, birlikte kavga verip, birlikte başaracağız.”  

‘BU KENT ZEYBEKLERİN KENTİDİR’

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin, aday gösterilmeden önce yaptığı “İzmir mahallenin en güzel kızı, kim istemez ki” sözlerine atıfta bulunan Gruşçu, şunları söyledi: 

“Bu kent, mahallenin en güzel kızı değil, savaşçı ve mücadeleci Amazon kadınlarının omuzlarında yükselmiş ve Victor Hugo’nun prenses olarak tanımladığı onurlu, haysiyetli, şahsiyetli ve eşsiz bir kenttir. Bu kent kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, yüreğinde efeliği en derinden hisseden ender bir kenttir. Bu kent, köçeklerle dans edip zeybekçilik ahkâmı kesenlerin değil, çatalkaya gibi keskin yürekleriyle başı dik, göğsü mağrur efelerin, bir diz vuruşuyla yedi düveli titreten zeybeklerin kentidir. İşte o kent Konak’tır, işte o kent İzmir’dir" 

Konuşmaların ardından, halk oyunları ekibinin oynadığı zeybekle yemek sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.