Dolar 32,5605
%0.06
Euro 34,9476
%0.34
Altın 2.423,400
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanı Yücel'den 'Karaburun' tepkisi: Yeni bir algı yaratılmaya çalışılıyor

İl Başkanı Yücel'den 'Karaburun' tepkisi: Yeni bir algı yaratılmaya çalışılıyor

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Karaburun Belediyesi’ne düzenlenen baskına tepki gösterdi. Yücel sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Karaburun belediyemiz üzerinden yeni bir algı yaratılmaya çalışılması asla kabul edilemez. Yapılan işlemin yapılış şekli belediyemizi itibarsızlaştırmaya yöneliktir" dedi. İl Başkanı Yücel'den 'Karaburun' tepkisi

  • Ege Postası
  • 10.03.2020 - 18:36

EGEPOSTASI- Karaburun Belediyesi'ne savcılık talimatıyla polis tarafından operasyon düzenlendi. Ekipler, belediyenin gelir-gider defterlerine, bazı evraklara ve bilgisayarlara el koyması gündemi sarsarken, CHP İzmir İl başkanı Deniz Yücel'den teoki geldi. İl Başkanı Yücel, işlemin yapılış şeklini eleştirirken, belediyenin itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını savundu.

Yücel, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  

1- Karaburun belediyemiz üzerinden yeni bir algı yaratılmaya çalışılması asla kabul edilemez. Yapılan işlemin yapılış şekli belediyemizi itibarsızlaştırmaya yöneliktir.

2- Kamuoyunda yaratılan algının tam aksine şu anda belediyemizde bir baskın ve arama durumu söz konusu değildir.

3- Her türlü bilgi ve belge belediyemizden resmi bir yazıyla istenebilecek iken, polis baskını varmış gibi bir algı yaratılarak belediyemizin itibarının ve vatandaşlarımızın iradesinin hiçe sayılması çok çirkin bir algı operasyonudur.

4- 15 Temmuz öncesinde kaldığını düşündüğümüz bu yöntemlerin, her an karşımıza çıkması, ülkemizin hiçe sayılan demokrasisi ve adalet sistemi adına çok üzücüdür.

5- Belediye başkanımız İlkay Girgin Erdoğan ve bizler konuyu yakınen takip ediyor ve oluşturulmaya çalışılan algıya asla izin vermeyeceğimizi tüm İzmirlilerin bilgisine sunuyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.