Dolar 32,5499
%0.01
Euro 34,8801
%0.04
Altın 2.430,770
%0.03
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanı Yücel, Başkan Tugay ve Yıldırım ile görüştü

İl Başkanı Yücel, Başkan Tugay ve Yıldırım ile görüştü

CHP’de delege seçimlerine günler kala tartışmaların en yoğun yaşandığı ilçe olan Karşıyaka'ya İl Başkanı Deniz Yücel'den müdahale geldi. İl Başkanı Yücel, Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’la görüştü.Yücel’in her iki başkandan da süreçte tarafsız kalmalarını istediği ifade edildi. İl Başkanı Yücel, Başkan Tugay ve Yıldırım ile görüştü

  • Ege Postası
  • 05.11.2019 - 10:59

EGEPOSTASI- CHP İzmir'de delege seçimleri 8 Kasım’da başlıyor. Kongre maratonunun başlamasına günler kala tartışmaların ve gerilimin en çok yaşandığı ilçe Karşıyaka oldu.

31 Mart seçimlerinin ardından suların bir türlü durulmadığı Karşıyaka'da Yıldırım’a muhalif isimlerden oluşan Mavi Liste Platformu ile seçimlerde beyaz listeye destek veren İlçe Başkanı Yıldırım arasında günlerdir süren sert tartışmalar partiyi kamuoyunda zor durumda bıraktı.

Karşıyaka’da delege seçimleri öncesi süreç giderek daha da sertleşince İl Başkanı Deniz Yücel’den müdahale geldi.

İl Başknaı Yücel, Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ile il binasında yaklaşık 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede sağduyu çağrısı yapan Yücel'in, hem partinin hem de iki  tarafın daha da fazla yıpranmaması adına her iki başkana da büyük iş düştüğünü belirttiği aktarıldı.Yücel’in her iki başkandan da süreçte tarafsız kalmalarını istediği ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.