Dolar 32,6006
%0.39
Euro 34,8345
%0.29
Altın 2.492,480
%0.32
Bist-100 9.524,00
%-0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanı Yücel, Başkan Soyer'e tebriğe gitti: Neler konuşuldu

İl Başkanı Yücel, Başkan Soyer'e tebriğe gitti: Neler konuşuldu

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetimi 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Tunç Soyer’e tebrik ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi’ndeki ziyaret basına kapalı olarak 45 dakika sürdü. Basına kapalı olarak yapılan toplantının ardından açıklama yapan Soyer, Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek vereceklerini belirtti. Yücel'den Soyer'e ziyaret, Şahin'in 'Hoşt' sözüne yanıt

  • Ege Postası
  • 16.05.2019 - 11:30

HAYRULLAH YILDIZ / EGEPOSTASI- CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetimi 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Tunç Soyer’i tebrik ziyaretinde bulundu. Soyer'in ziyarette, il yönetimine, seçim dönemindeki başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür ettiği, Soyer ve il yönetiminin ayda bir buluşması önerisine sıcak baktığı öğrenildi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Millet İttifakı kapsamında İzmir’de kazanılan ilçe belediyeleri ziyaret eden Başkan Deniz Yücel İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e nezaket ziyaretine gitti. Büyükşehir Belediyesi’nde saat 17:00’de başlayan ziyaret 45 dakika sürdü. Ziyarette Başkan Deniz Yücel’e CHP İzmir il yönetimi de eşlik etti.

Görüşmede Tunç Soyer'in "Uzun zamandır yoğunluktan bir araya gelemiyorduk. Seçimde gösterdiğiniz başarıdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dediği öğrenildi. 

Bir il yöneticisinin "Başkanım ayda bir toplanalım. Birbirimize brifing verelim, siz bizi dinleyin, biz sizi dinleyelim. Neler yapılıyor, nerelerde eksik kalıyoruz. Bunu görelim" önerisinde bulunduğu, Soyer'in "Haklısınız. Bunu yapacağız" dediği belirtildi. 

İSTANBUL KONUŞULDU

23 Haziran'daki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi yürütülecek kampanyada destek vermeye hazırlanan CHP izmir İl örgütünün İstanbul CHP'den haber beklediği, belirlenecek yol haritası çerçevesinde hareket edileceği ifade edildi. 

Görüşmenin ardından açıklama yapan Tunç Soyer, "Arkadaşlarımız hayırlı olsun ziyaretine gelmişler. Çok memnun olduk. Onları misafir ettik. Hem adaylık dönemi hatıralarını tazeledik hem de gelecek dönem neler yapılacağıyla ilgili konuştuk" dedi.

Gazetecilerin Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek verip vermeyeceklerine ilişkin sorusunu ise Soyer, şöyle yanıtladı:

"Bizim İmamoğlu’na sunduğumuz çok projemiz var. Biraz onlar karar verecek. Bu hafta sonuna kadar herhalde olgunlaştıracaklar. Bizim hem CHP İstanbul İl Başkanı Canan Hanım’a (Kaftancıoğlu)  hem Ekrem Bey’e çok önerimiz oldu. Onlar bu öneriler içinden bir şeyler şekillendirecek. Ben Ekrem Bey ile de konuştum. Onlar bizi nerede görmek istiyorlarsa biz orada olacağız. Biz çok sayıda öneri götürdük, onlar takdir edecek, belirleyecek biz hazırız."

Başkan Yücel, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Seçim sonrası ilçe belediye başkanlarımızı ziyaret ettik, başarılar diledik. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızı da ziyaret ederek görev süresi boyunca başarılar diledik” dedi.

KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in Hasan Tahsin adına düzenlenen anma törenlerinde ‘Her şey güzel olacak’ sloganına karşı “Hoşt” çıkışını değerlendiren Başkan Yücel, “Duymadım, takip edemedim ancak kötü söz sahibine aittir” cevabını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.