Dolar 32,3217
%0.22
Euro 35,1296
%0.02
Altın 2.298,910
%0.94
Bist-100 9,06
%2.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanı Yücel Ankara gidiyor

İl Başkanı Yücel Ankara gidiyor

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel 16 Haziran Salı günü (yarın) Ankara’ya gidiyor. Yücel'in Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği ve son gelişmelerle ilgili bilgilendirme yapacağı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 15.06.2020 - 13:52

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, iki günlük program kapsamında Başkente gidiyor. 16 Haziran'da sabah saatlerinde yolca çıkacak Yücel, 17 Haziran Çarşamba günü de bir dizi görüşmeler gerçekleştirecek.

Genel Merkez'de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek olan Yücel’in kurultay süreci ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulunacağı belirtilirken, koronavirüs salgını sürecinde yürütülen faaliyetlerle ilgili de bilgi aktaracağı ifade edildi.

Yücel'in iki günlük mesaisinde Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra genel başkan yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun ve Tuncay Özkan ile de kurultay sürecini değerlendirmek üzere bir araya gelmesi bekleniyor.

Öte yandan Yücel'in son zamanlarada AK Parti'nin, hakaret içerikli paylaşımları ileri sürerek şikayetçi olup haklarında soruşturma başlatılan ve yargı süreçleri devam eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile bazı partililerin durumu ile ilgili olarak bilgi vereceği de gelen bilgiler arasında.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.