Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanı Sürekli ödülü Erdoğan'ın elinden aldı! Bu gurur AK Parti İzmir'in

İl Başkanı Sürekli ödülü Erdoğan'ın elinden aldı! Bu gurur AK Parti İzmir'in

AK Parti AR-GE Başkanlığı tarafından toplumsal sorunları tanımlamak, halkın beklenti ve ihtiyaçlarına göre çözümler ve stratejiler belirlemek ve eğitim faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulan 19’uncu Dönem Siyaset Akademisi açılış töreni gerçekleştirildi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı Siyaset Akademisi katılım sayısında tüm zamanların rekorunu kırdı. Bugün gerçekleştirilen açılış töreninin sonunda Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir’de bin 149 kişinin kayıt yaptırması nedeniyle kazandığı ödülü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldılar. İl Başkanı Sürekli ödülü Erdoğan'ın elinden aldı

  • Ege Postası
  • 27.02.2020 - 18:08

EGEPOSTASI - AK Parti AR-GE Başkanlığı tarafından toplumsal sorunları tanımlamak, halkın beklenti ve ihtiyaçlarına göre çözümler ve stratejiler belirlemek ve eğitim faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulan Siyaset Akademisi 2008 yılında bu yana düzenleniyor. 73 binden fazla kişiye siyaset eğitimi verilirken, AK Parti’nin pek çok tanınmış ismi bu akademiden mezun. 19’uncu Dönem Siyaset Akademisi başvurularında İzmir’de tüm zamanların rekoru kırıldı. Kayıt dönemi sonunda İzmir önemli bir başarıya imza attı.  

38 ilde yürütülen kayıt döneminde, İzmir’de, AK Parti İl Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmada, İzmir, bin 149 kayıt ile birinci sırada yer aldı. İzmir’in en yakın takipçisi 750 kayıt ile Adana oldu. 19’uncu dönemi yapılan Siyaset Akademsi’nde ise İzmir, daha önce, bir dönemde kayıt rekorunu bin 30 kişi ile elinde bulunduran Antalya’dan alarak, bin 149 kişi ile rekoru tazeledi.

BU GURUR AK PARTİ İZMİR’İN

Genel Merkez tarafından ödüle layık görülen İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, bugün Ankara’ya giderek AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen törene katıldı. AK Parti Siyaset Akademisi’nin açılış dersinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da konuştu.

Açılış dersinin sonunda Dağ ve Sürekli, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödüllerini aldı.

Sürekli, “Rekoru kırmanın gururunu da, İzmir olarak yaşıyoruz. Talebin çok olması bizi mutlu etti. ‘Siyaset Akademisi’ gibi kurumsallaşmış bir proje teşkilatlarımızı güçlendirecek yeni soluklar, yeni siyasetçiler ortaya çıkacak. Yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Tören sonrası Sürekli sosyal medyadan paylaşımında, "19. Siyaset Akademisi kayıt döneminde Türkiye genelinde akademiye katılım sayısında şehrimiz Türkiye birincisi oldu. Ödülümüzü Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldık. Bu başarının arkasındaki ARGE Başkanlığımızı ve tüm teşkilatımızı ayrı ayrı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.