Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanı Şengül yeniden Ankara’da

İl Başkanı Şengül yeniden Ankara’da

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Ankara’ya gitti. AK Parti Genel Merkez tarafından görevlendirilen 5 koordinatörün  İzmir’e gelip teşkilat mensuplarıyla görüşüp temayül yoklaması yaptıktan sonra hazırladığı raporlar doğrultusunda yeniden değerlendirilmeye alınan 19 ilçeden 4’ü daha netleşmiş ve aynı ilçe başkanlarıyla yola devam kararı alınmıştı. İl başkanı Şengül, geri kalan 15 ilçe başkan adayları hakkındaki süreci son kez partisinin yetkili organ ve yöneticileriyle istişare edecek. 15 ilçenin aday adaylarının da Ankara’ya çağrılmasının beklendiği sürecin bu hafta netleşmesi ve açıklanması bekleniyor. İlçe kongreleri sürecinde son dönemece girildi

  • Ege Postası
  • 12.03.2018 - 17:01

HALİDE DEMİR POLATLI/ EGEPOSTASI- Göreve gelir gelmez hızla 11 ilçedeki kongre takvimini başlatan, 4 ilçede de aynı başkanlarla yola devam edileceğini açıklayan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, geriye kalan 15 ilçede hangi ilçe başkanlarıyla yola devam edilip hangileriyle yolların ayrılacağını netleştirmek amacıyla bugün Ankara’ya gitti.

İzmir’deki yoğun mesaisine 15 ilçe başkanıyla ilgili verilecek kararı partisinin genel merkez yöneticileri, milletvekilleri, Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile istişare edip netleştirmek amacıyla yeniden Ankara’ya giden Aydın Şengül’ün Çarşamba akşamına kadar kentte kalarak, sürecin netleşmesinin ardından İzmir’e dönmesi bekleniyor.

İl Başkanı Aydın Şengül’ün, bugün ve önümüzdeki birkaç gün boyunca önce  partisinin Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve İzmir milletvekilleriyle 15 ilçedeki başkan aday adayları hakkındaki süreci istişare edeceği, her ilçeden 3’e indirilen aday adayları hakkındaki son durumu Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile netleştirdikten sonra durumu açıklayacağı kaydediliyor.

İl Başkanı Şenül’ün çarşamba akşamına kadar Ankara’da kalması beklenirken, sürecin gidişatına göre programını uzatabileceği de belirtiliyor. Öte yandan her ilçeden belirlenen 3’er adayın yarın ya da sonraki gün Ankara’ya çağrılacağı ve bu isimlerin genel merkez yöneticilerinin de katılacağı mülakata alınması da bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da programının uygunluğuna göre bazı metropol ilçe başkan aday adaylarıyla görüşmesinin ihtimal dahilinde olduğu kaydediliyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.