Dolar 32,5772
%0.28
Euro 35,0025
%0.09
Altın 2.464,050
%1.14
Bist-100 9.885,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanı Şengül ve belediye başkanlarından Ankara'ya proje çıkarması

İl Başkanı Şengül ve belediye başkanlarından Ankara'ya proje çıkarması

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve AK Partili belediye başkanları yarın gerçekleştirilecek 6. Büyük Olağan Kongre için Ankara'ya gitti. Kongreden bir gün önce Ankara'ya giden Şengül ve 7 ilçe belediye başkanı İzmir projeleri için bir dizi temas gerçekleştirdi. AK Parti Heyeti genel merkezde Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a da konuk oldu. Heyet son olarak TBMM Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ı da ziyaret etti. Şengül ve belediye başkanlarından Ankara'ya çıkarma

  • Ege Postası
  • 17.08.2018 - 14:32

EGEPOSTASI- AK Parti'de teşkilatlar yarın gerçekleştirilecek 6. Büyük Olağan Kongre'ye kilitlendi.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Büyük Kongre için Ankara'ya gidecek. Partililer, 75 otobüs ile akşam saatlerinde İzmir'den yola çıkacak. İzmir'den kongreye yaklaşık 6 bin partilinin rekor katılım sağlaması bekleniyor.

Öte yandan teşkilat kongreye katılım için son hazırlıklarını sürdürürken, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve partili 7 ilçe belediye başkanı kongreden bir gün önce Ankara'ya gitti. 

İl Başkanı Aydın Şengül ile Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı İzmir'deki projelerle ilgili bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Şengül ve belediye başkanlarına Teşkliattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tanfer Kemerli de eşlik etti.

Başkant'teki temasları sosyal medya hesabından duyuran Şengül, "Mekansal Planlama Genel Müdürümüz Yavuz Erdal Kayapınar, Altyapı Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürümüz ve 7 İlçe Belediye Başkanımız ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda İzmir için çalışmalarda bulunduk" paylaşımında bulundu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül ve 7 belediye başkanı, proje temaslarının ardından Son Başbakan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ı makamında ziyaret ederek, İzmir hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Şengül ve belediye başkanları daha sonra AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ı genel merkezdeki makamında ziyaret etti.

AK Parti Heyeti ayrıca İzmir'den Karayolları Genel Müdürlüğü'ne atanan Abdülkadir Uraloğlu'na da makamında ziyaret etmeyi ihma etmedi.

Şengül ve belediye başkanları bir dönem İzmir'de de görev yapan ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yeni atanan Celal Uzunkaya’yı da makamında ziyaret etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.