Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0866
%-0.1
Altın 2.298,730
%0.93
Bist-100 8,98
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl başkanı ilçe başkanlarıyla buluşacak

İl başkanı ilçe başkanlarıyla buluşacak

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yarın ilçe başkanlarıyla il başkanlığında görüşme kararı aldı. İl özel kalem müdürlüğü tarafından tek tek aranan ilçe başkanları Başkan Yücel ile ayrı ayrı görüşecek. İl başkanı ilçe başkanlarıyla buluşacak

  • Ege Postası
  • 09.01.2019 - 19:21

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe başkanlarıyla yarın toplantı yapma kararı aldı. Yaklaşan yerel seçim sürecinde büyükşehir belediye başkan ve ilçe belediye başkanları adaylarının kimler olacağı henüz netleşmedi.

Büyükşehir belediye başkan adayının belirlenmesi yönünde önümüzdeki hafta CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri bir toplantı yapması bekleniyor.

DENİZ YÜCEL, İLÇE BAŞKANLARIYLA GÖRÜŞÜP YOL HARİTASINI NETLEŞTİRECEK

Öte yandan ilçe başkanlarıyla tek tek görüşme kararı alan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yarın gerçekleşmesi beklenen görüşmelerin ardından başkanlardan alacağı görüş ve önerileri değerlendirip yol haritasını belirleyeceği kaydedildi.

İLÇE BAŞKANLARIYLA SEÇİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNACAK

İl Başkanı Yücel’in ilçe başkanlarıyla sandık örgütlenmeleri, örgütün seçime hazırlanmasında uygulanmaya başlanacak olan yeni bir eğitim programı ve bunun ayrıntıları, örgütün seçime hazırlanması, parti içi eğitimlerin tamamlanması ve ilçe başkanlarının kendi bölgelerinde başladıkları ve/veya başlayacakları seçim çalışmaları kapsamında neler yaptıkları ve yapacakları hakkında konuşacak ve görüş alışverişinde bulunacak. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.