Dolar 32,5252
%0.24
Euro 34,7534
%0.09
Altın 2.489,890
%1.12
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İEF konserlerle kapandı

İEF konserlerle kapandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) son günü de hareketli geçti.

  • Ege Postası
  • 17.09.2018 - 14:25

87. İEF’nin son gününün konukları İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde "Hayat Bayram Olsa" ile Ali –Aysun Kocatepe, Rock Sahnesi’nde sevilen rock grubu “Redd" ve Mogambo’da ise usta sanatçı “Bülent Ortaçgil" oldu. “Palyaço ve Sokak Gösterileri" ile “Free Fall" alanı da diğer günlerde olduğu gibi son günde de ziyaretçilerin uğrak noktaları arasında yer aldı. Redd konserini izleyen ve sosyal medya hesabından konseri canlı yayınlayan ünlü oyuncu Meltem Cumbul, daha sonra Mogambo’ya geçerek, ünlü sanatçı Bülent Ortaçgil’i dinledi. (DHA)

İEF’de paraşüt heyecanı

Kültürpark'ın simgelerinden biri olan Türk Hava Kurumu'na ait paraşüt kulesi, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı süresinde büyük bir heyecan yaşamak isteyen ziyaretçilerin uğrak noktası oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Türkiye’nin ilk ve tek genel ticaret fuarı 87. İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi. Fuar’ın vazgeçilmez klasik etkinlikleri arasında yer alan Paraşüt Kulesi yine ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. 

Adrenalin dolu bir tecrübe yaşamak isteyen fuar ziyaretçileri Paraşüt Kulesi’nden atlayış yaparak paraşüt deneyimi yaşadı. Görevlilerin denetimi altında özellikle gençlerin tercih ettiği Paraşüt Kulesi’nden günde 100 ile 150 kişi atlayış yaptı. Fuar sonunda ise bu sayı bini geçti.   9 Eylül 1937’de fuar açılışı ile birlikte resmen hizmete giren  Paraşüt Kulesi’nden bu yıl  hava şartları izin  verdiği sürece  atlayışlar gerçekleşti. Büyük ilgi gören atlayışlarda Paraşüt Kulesi’ne 45-70 kilo arası ve 16 yaşından büyük olan misafirler giriş yaptı. Gönüllü personeller, atlayış yapmak isteyenleri girişte bilgilendirirken hem atlayışta hem de inişte yine gönüllü personeller adrenalin yaşamak isteyenlere yardımda bulundu. Atlayanlar kadar aşağıdan izleyenlerin da heyecanlı anlar yaşadı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.