Dolar 32,5571
%0.03
Euro 34,8770
%0.03
Altın 2.428,980
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İBB’ye de ‘T.C.’ geri dönüyor

İBB’ye de ‘T.C.’ geri dönüyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Saraçhane’deki binasının tabelasına “T.C.” ibaresini koymak için çalışmalar başladı. Ankara'da da belediye binasına önceki gün TC ibaresi konulmuştu.

  • Ege Postası
  • 29.04.2019 - 18:42

İBB personeli başkanlık binasının ana kapısında yazan “İstanbul Büyükşehir Belediyesi” ve duvarında İngilizce yazan “İstanbul Metropolitan Municipality” ibarelerinin yanına “T.C.” ifadesini koymak için bugün ölçü aldılar.

Görevliler hazırlanacak tabelanın yarın bitirilerek asılacağını söylediler.

CHP'li belediye başkanları Ankara'da partinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldiği toplantıda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu T.C. ibaresiyle ilgili soruya “T.C. ibaresini çok sevdik biz, her yerde olmalı” yanıtını vermişti.

Ekrem İmamoğlu’ndan sonra şimdi de Mansur Yavaş’tan yemek hamlesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan önemli bir adım daha geldi. Yavaş, belediye yemekhanesindeki bürokrat ve personel ayrımını kaldırdı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisine antrikot, personele musakka yemeği verilmesi üzerine, ‘'Herkes aynı yemeği yiyecek, ayrıcalık yok'' çıkışı sonrası, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yemekhanelerdeki ‘'Bürokrat-Personel ayrımını'' kaldırdı.

Büyükşehir Belediyesi yemekhanelerinde daire başkanları, müfettişler, meclis üyeleri ve şube müdürlerinin kullandığı bölüm ve özel servis kaldırıldı. Yeni düzenleme ile üst düzey bürokratların yanı sıra tüm personel aynı bölümde yemek yiyecek, kimseye özel servis yapılmayacak.

Yemekhanede eski sistemde, daire başkanları, müfettişler, meclis üyeleri ve şube müdürleri yemek kuyruğuna girmeden, belediye personelinden ayrı olarak özel bir bölümde yemek yiyor, özel servis elemanlarından hizmet alıyordu.(Sözcü)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.