Dolar 32,5285
%0.25
Euro 34,8702
%0.43
Altın 2.485,170
%0.93
Bist-100 9.540,00
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İAOSB oybirliği ile 'Uğurtaş' dedi

İAOSB oybirliği ile 'Uğurtaş' dedi

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nin 15. Olağan Genel Kurul toplantısı, bölge sanayicilerinin katılımıyla Atatürk Toplantı Salonu'nda düzenlendi. İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş'ın listesi oy birliği ile kabul edildi.

  • Ege Postası
  • 17.03.2017 - 12:26

Genel Kurul'un ardından düzenlenen Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımı gerçekleştirilirken, Hilmi Uğurtaş İAOSB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi. Hayata geçirdikleri projeler ile katılımcılarının rekabet gücünü arttırırken Türkiye sanayinin ve ekonomisinin gelişimine katkıda bulunan İAOSB Yönetim Kurulu'nda; Başkan Vekilliği görevini Fatih Uysal üstlenirken, Yönetim Kurulu üyeliğine Neslihan Kabaklı, M. Atilla Baysak ve Sinan Atik seçildiler. İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, önceki dönem Yönetim Kurulu Üyesi olan Erol Narin'e, Bölge için yaptığı özverili çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi sundu. Uğurtaş, şöyle konuştu:

"Rekabetin ancak kendini yenileyip geliştirmekle sürdürülebileceğini, bunun da yolunun üniversite-sanayi işbirliğinden doğacak Ar-Ge ve inovasyona dayalı yenilik ve ürünlerden geçtiğini biliyoruz. Bu kapsamda bu yıl 6.'sını düzenlediğimiz üniversite-sanayi işbirliğini hedefleyen 'İAOSB Sanayicileri İzmir Üniversiteleri Buluşması' etkinliğimiz büyük yankı uyandırdı. Gerçekleştirilen yaklaşık 100 görüşmenin sonunda elde edilen somut gelişmelerin haberini almak bizleri mutlu ediyor. Yine bu yıl Ar-Ge ve İnovasyon Yarışmamızın ikincisini hayata geçirdik. İlkini 2013 yılında yaptığımız ve kamuoyunda ses getiren yarışmamıza, bu yıl 23 Bölge firması 32 proje ile katıldı. Bunların yanı sıra her yıl düzenlediğimiz sektör çalıştaylarımız da büyük bir katılımla devam ediyor. 2017 yılında da Makine ve Ekipmanları sektörüne yönelik çalıştay düzenleyeceğiz." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.