Dolar 32,5605
%0.06
Euro 34,9476
%0.34
Altın 2.423,400
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Huzur hakları Mehmetçik Vakfı'na

Huzur hakları Mehmetçik Vakfı'na

Karabağlar Belediyesi’nin AK Partili ve CHP’li üyeleri  örnek bir davranış sergileyerek, meclis üyelerine toplantılara katılmaları nedeniyle ödenen huzur hakkını Mehmetçik Vakfı ve Şehit ailelerine bağışladı. Karabağlar meclisinden örnek davranış

  • Ege Postası
  • 13.02.2018 - 09:03

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Karabağlar Belediyesi’nin Şubat ayı meclis toplantısına önerge veren AK Partili Meclis Üyesi Emrullah Kavuz önderliğindeki meclis üyeleri, bir toplantıya denk gelen huzur haklarının Mehmetçik Vakfı ile şehit ve gazi ailelerine bağışlanmasını talep etti.

AK Partililerin bu önergesine CHP’li meclis üyeleri de destek verdi ve önerge kabul edildi. Karabağlar Belediyesi’nin AK Partili ve CHP’lilerden oluşan toplam 37 meclis üyesinin oybirliğiyle kişi başı 140 liraya denk gelen huzur hakkının Mehmetçik Vakfı ile şehit ve gazi ailelerine bağışlanması kabul edildi.

EMRULLAH KAVUZ: AMACIMIZ DAYANIŞMA RUHUNU ARTTIRMAKTI, BUNU BAŞARDIK

Toplam 5 bin 180 liralık huzur hakkının bağışlanmasından büyük memnuniyet duyduklarını açıklayan AK Partili Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, amaçlarının Türkiye’nin geçtiği zor günlerde dayanışma ruhunu arttırmak olduğunu söyledi.

KAVUZ: CHP’LİLERLE BİRLİKTE MİLLİ BİR DURUŞ SERGİLEDİK

CHP’li üyelerin destek vermesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Emrullah Kavuz, “Bunun ülkemizdeki yüzlerce ilçe ve il belediyelerinde de yapılmasını temenni ediyoruz. Ülkemiz zor günlerden geçiyor.  Mehmetçik Vakfı, şehit ve gazi ailelerimize destek olmalıyız. Zor günlerde dayanışma ruhumuzu arttırmalıyız. AK Parti ve CHP’li üyeler olarak birlik duygusunu vurgulamak istedik. Karabağlar Belediyesi CHP’lilerle birlikte milli bir duruş sergiledi. Bunun diğer CHP’li belediyelere de örnek olmasını isterim” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.