Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,8737
%0.41
Altın 2.498,600
%0.57
Bist-100 9.659,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Husumetliler arasında kavga: 2 yaralı

Husumetliler arasında kavga: 2 yaralı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, husumetli olan 3 Suriyeli arasında çıkan kavgada, 2 kişi tabancayla yaralandı. Polis, 2 kişiyi yaralayıp kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Husumetliler arasında kavga

  • Ege Postası
  • 10.09.2019 - 09:20

Olay, dün akşam saatlerinde, Atatürk Mahallesi 1535 Sokak'ta meydana geldi. Otomobiliyle sokaktan geçen Suriyeli İ.A.'ya, husumetli olduğu kendisi gibi Suriye uyruklu olan İ.O. ve C.Ö. taş ve sopalarla saldırdı. Otomobilinin camları kırılan İ.A., uzaklaşan 2 kişinin peşinden gidip, belinden çıkardığı tabancasıyla peş peşe ateş etti ardından olay yerinden kaçtı. Vücutlarının çeşitli yerlerine mermi isabet eden İ.Ö. ve C.Ö. yaralandı. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar ardından Torbalı Devlet Hastanesi'ne götürülüp, tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Polis, olayın ardından kaçan İ.A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Foça'da kafeterya sahibi silahlı saldırıda yaralandı

İzmir'in Foça ilçesinde, kafeterya ve manav işleten İsmail Kılınç'a (46), müşteri olarak gelen bir kişi tarafından tabancayla ateş açıldı. Yaralanan Kılınç hastanede tedaviye alınırken, şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, öğle saatlerinde Fevzipaşa Mahallesi'ndeki bir işyerinde meydana geldi. İsmail Kılınç'a ait, hem kafeterya hem de manav olarak hizmet veren bir işyerine gelen kimliği belirsiz kişi, tabancayla ateş eçtı. Saldırgan, birkaç el ateş ettikten sonra yaya olarak yakındaki pazaryerine doğru kaçtı. Ardından burada park halinde olan bir otomobile binerek kaçtı.

Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, her iki bacağından yaralanan Kılınç'ı, Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada ilk müdahalesi yapılan Kılınç, daha sonra Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüphelinin kimliğini belirlemek için çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.