Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hurda deposunda korkutan yangın

Hurda deposunda korkutan yangın

İZMİR'in Bergama İlçesi'ndeki bir hurda deposunda çıkan yangın, korkuttu. Alevler, iftaiye ve çevredeki işyerlerinin sahip ve çalışanları tarafından su sıkarak müdahalesiyle 2.5 saatte güçlükle söndürülebildi.  İzmir'de korkutan yangın

  • Ege Postası
  • 28.08.2016 - 14:17

İZMİR - Bergama 2'nci Sanayi Sitesi'ndeki Site Sokak'ta bulunan Salih Çetlenbik'in sahibi olduğu Çelikler Hurdacılık'ta bugün saat 05.30 sıralarında yangın çıktı. Alevler, depodaki oto lastiği ve plastik gibi yanıcı atıklar nedeniyle kısa sürede büyüdü. Fevzipaşa ile Gaziosmanpaşa Mahalsi'nde gökyüzünü simsiyah duman kapladı. Yangına, Bergama'nın yanı sıra Kınık, Aliağa ve Dikili'den itfaiye ekipleri ve su tankerleri sevk edildi.

Yangını haber alarak gelen bazı kişilerde hortumlarla su sıkarak alevlerin, kendi işyerlerine sıçramasına engel olmaya çalıştı. Alevler, itfaiye ekipleri tarafından su ve köpük sıkılarak, 2.5 saatte güçlükle söndürüldü. Yoğun dumandan etkilenen 1 itfaiye eri ve görüntü almaya çalışan bir gazeteci Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Tedavileri ardından itfaiye eri ve gazeteci taburcu edildi. Soruşturma başlatılırken polis, yangınını çıkış nedeninin araştırıldığını bildirdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.