Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hotar’dan Külliye nöbeti

Hotar’dan Külliye nöbeti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek amacıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelen binlerce vatandaş, demokrasi nöbetini 12. gününde Ankara’da sürdürüyor

  • Ege Postası
  • 28.07.2016 - 14:00

Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde nöbete devam eden, özellikle akşam saatlerinde sayıları artan vatandaşlar, namazlarını Millet Camisi'nde kılıyor. Darbe girişimini engellemeye çalışırken şehit olanlar için yatsı namazlarının ardından Kur'an-ı Kerim okunuyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar ilk günden beri yürüttüğü demokrasi nöbetine günlerdir gece gündüz Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden ayrılmayan vatandaşlarla devam etti.

Geceyi vatandaşlarla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde geçiren Hotar bahçenin dört bir tarafına çadır kuran vatandaşlarımızı ziyaret ederek minnet ve teşekkürlerini iletti. “Tüm dünyaya Çanakkale ruhunu bir kez daha gösteren, bayrağına, vatanına canı pahasına sahip çıkan milletimizin asil insanlarına çok şey borçluyuz ” diyen Hotar küçük çocuklara dondurma ikram ederek onların minik yüreklerini sevindirdi.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar Türk Kızılayı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve bazı sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek ikramlarda bulundu.Prof. Dr. Nükhet Hotar “Tüm dünya milli irademiz söz konusu olduğunda nasıl kenetlendiğimizi bir kez daha görmüş oldu.Milletimizin iradesine sahip çıkışı,hainlerin hevesini kursağında bırakmıştır.Bizler Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar meydanları boş bırakmayacağız. Milletimiz ile birlikte tek yürek olduk, tek vatan ve tek bayrak altında bu birliğimizi kimse bozamaz ” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.