Dolar 32,3413
%0.28
Euro 35,0987
%-0.07
Altın 2.310,120
%1.43
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hızal'dan o istifaya sert tepki

Hızal'dan o istifaya sert tepki

Bayraklı Belediyesi meclis üyesi Mustafa Karaman’ın AK Parti’den istifa ederek CHP’ye geçmesini sert bir dille eleştiren AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, “Ne mutlu ki dava şuurunu taşımayan insanlar partimizi bir bir terk ederek işimizi kolaylaştırıyor” diye konuştu. Hızal'dan o istifaya sert tepki:

  • Ege Postası
  • 19.11.2017 - 14:29

AK Parti’nin belediyecilik alanında 16 yıllık başarılı bir dönemi geride bıraktığını ve bu oluşumun bir parçası olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Hızal, “Bu süreçte AK Parti olarak belli prensipler içerisinde ilerledik. Bu dava şuurunu taşımayanların aramızdan birer birer ayrılacağını daha önce de söylemiştim. Belirli bir kişisel menfaat için partimiz içerisinde bulunan bu şahıslar partimizden ayrılarak bizlere olumlu katkı sağlamaktadır” diye konuştu.

“KENDİLERİ GİBİ İŞE YARAMAYAN…”

İstifa ederek CHP’ye geçenleri de anlamak gerektiğine dikkat çeken Hızal, “Kendileri gibi hiçbir işe yaramayan, sadece muhalefet yapmış olmak için konuşan bir partinin mensubu olmak onların da en doğal hakkıdır. CHP’nin oturmuş kültüründe yer alan menfaat anlayışıyla birebir örtüşen bu şahıslar, yıllar sonra bu yükü daha fazla taşıyamamış, istediklerini de elde edemeyince istifa ederek bizleri rahatlatmıştır. Bahsi geçen CHP meclis üyelerini 3 buçuk yılın ardından da olsa özlerini buldukları için kutlamayı borç biliyorum” dedi. 

“BU MİLLET BUNU YEMEZ!”

Mustafa Karaman’ın rozet takma töreninde ‘en büyük Atatürk’ diye bağırmasına dikkat çeken Hızal, “Milletimizin ortak değerlerini parti içi slogan haline getirmiş bu beyinler ne yazık ki yıllardır olduğu gibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü yine kullanmış ve onlar dışında kimse Atatürk’e değer vermiyormuş algısı oluşturmaya çalışmıştır. Yani kısacası milletimizi de kendileri gibi at gözlüğü taktığını sanarak yanılgıya düşmüşlerdir. Kusura bakmasınlar, bu millet bunu yemez” diye konuştu.

Hızal, açıklamasına şöyle devam etti;

“16 yıldır Türkiye’nin her noktasında oyunu artırarak hizmetlerine devam eden, milletin geçmişte olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de umudu olan bir siyasi partiden istifa ederek son dönemde özellikle terör örgütü PKK’ya göz kırpmasıyla dikkat çeken CHP’ye geçen bu şahıslar bizlerin bu istifaları düşünmek için kafa yormasının da önüne geçmiştir. Zira biz halkımızla kol kola hareket ederek hizmetler ürettikçe onlar PKK ile kol kola girerek çıkmazlar üretmişlerdir.“

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın konu ile ilgili pazarlık yapılmadığını ifade etmesini de yorumlayan Hızal, “Sayın Karabağ her iki istifada da pazarlık konusunu gündeme getiren şahıs olma yoluna gitti. Sanıyorum kendisi bu konuda çok mesai harcadığı için konuşmalarının arasında bunu ifade etme gereği duyuyor. Belediye meclis üyesinin makam odasında çekip sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafta da göründüğü üzere belediyedeki odasını parti transfer işleri için kullandığı aşikardır. Ben Hasan Bey’e ‘Dervişin fikri neyse zikri de odur’ sözünü anımsatmak istiyorum“ diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.