Dolar 32,5980
%0.38
Euro 34,8685
%0.39
Altın 2.494,900
%0.42
Bist-100 9.597,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hırsızlık operasyonlarında üç gözaltı

Hırsızlık operasyonlarında üç gözaltı

İzmir'in Çiğli ilçesinde, camını kırarak, girdikleri akaryakıt istasyonundan içinde 8 bin TL olan çelik kasayı çalan maskeli ve eldivenli 3 hırsızdan C.E., jandarma ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı. A.T. ve U.İ.Ö.'nün de yakalanması için jandarmanın çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Öte yandan Torbalı ve Tire ilçelerinde iş yerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 zanlı, saklandıkları otomobilde yakalandı

  • Ege Postası
  • 26.03.2019 - 13:37

Barbaros Hayretin Paşa Caddesi'ndeki akaryakıt istasyonundan, pazar günü saat 04.00 sıralarında, hırsızlık yapıldı. Tanınmamak ve parmak izi bırakmamak için maske ile eldiven kullanan 2 kişi, akaryakıt istasyonunun idari odasına, camları kırarak girdi. Güvenlik kameralarının yönünü değiştiren hırsızlar, içinde 8 bin TL olan çelik kasayı yanlarına alarak, bindikleri otomobille kaçtı. Hırsızlıkla ilgili soruşturma başlatan İzmir Jandarma Komutanlığı ekipleri, akaryakıt istasyonu ile çevresindeki güvenlik ve MOBESE kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerden yola çıkan ekipler, hırsızlardan birinin C.E. olduğunu belirledi. Adresine düzenlenen operasyonla yakalanan C.E., gözaltına alınırken, A.T. ve U.İ.Ö.'nün yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

TORBALI'DA 2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

İzmir'in Torbalı ilçesinde ise hırsızlık iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Torbalı ve Tire ilçelerinde meydana gelen 9 ayrı iş yerindeki hırsızlık olaylarının faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Güvenlik güçleri, iş yerlerinden aldıkları parmak izinden şüphelilerin kimlik bilgilerine ulaştı. 

Torbalı ilçesindeki bir bağ evine yakın saklandıkları otomobilde yakalanan Ö.G. ve M.G, işlemleri için jandarma karakoluna götürüldü. 

Bağ evindeki aramada bulunan çalıntı eşyalar ise sahiplerine teslim edildi. (DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.