Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Heykel tartışmasını başlatan AK Partili konuştu

Heykel tartışmasını başlatan AK Partili konuştu

İzmir'de, müstehcen olduğu gerekçesiyle saldırıya uğrayan ve ardından tekrar eski yerine konulan ahşap 'Müzisyen' heykel, aynı şahıs tarafından yeniden saldırıya uğramasının ardından yeniden tartışmalar alevlendi. Konuyu ilk gündem getiren AK Partili meclis üyesi Emrullah Kavuz yaşananlardan dolayı Heykel tartışmasını başlatan AK Partili konuştu

  • Ege Postası
  • 26.06.2016 - 14:55

EGEPOSTASI- Yaşananlara kendisine ait fecabook sitesinden tepki gösteren Kavuz bu nedenle “ Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu teşekkür etmesi gerekirken bizi provokatörlükle suçluyor bu yüzden kendisini kınıyor ve hizmet etmekle mükellef olduğu bir vatandaş olarak hakkımı kendisine helal etmiyorum.” Dedi Kavuz sözlerine söyle devam etti; “Aziz Kocaoğlunun Kitapçık yapıp İzmir Metro girişlerinde dağıttığı bildirimlere bakın arkadaşlar bizim Provokatif eylemler yaparak heykelin kırılmasına sebebiyet verdiğimizi belirtmiş.

UYGUNSUZ YERİNİ ÖRTTÜK

Biz Karabağların seçilmiş Belediye meclis üyesiyiz, Vatandaşlarımızdan gelen şikayetler üzerine gayet demokratik bir şekilde AK Parti Karabağlar ilçe Teşkilatımızın bilgisi olmadan bireysel bir meclis üyesi olarak kamu malı sayılan ve zorla halka gösterilen uygunsuz heykelin uygunsuz yerini bezle örttük...

VATANDAŞ ÖFKESİNİ HEYKELİ KIRARARK ÇIKARIYOR

Belediye tarafından mağdur edilmiş tanımadığım bir şahısta Aziz Kocaoğluna ve İzmir Büyükşehir Belediyesine olan öfkesini gidip, gelip heykeli kırarak çıkartıyor.

Aziz Kocaoğlu ayıbını gayet demokratik bir şekilde örttüğümüz için bize Teşekkür etmesi gerekirken bizi provokatörlükle suçluyor bu yüzden kendisini kınıyor ve hizmet etmekle mükellef olduğu bir vatandaş olarak hakkımı kendisine helal etmiyorum.

İŞTE O AÇIKLAMA..

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.