Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,0775
%-0.13
Altın 2.309,620
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hep böyle gülün!

Hep böyle gülün!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Buz Sporları Salonu’nda başlattığı eğitimlere katılan engelli gençler, performanslarıyla büyük takdir topluyor. Engelli gençlerin buz üstündeki mutlulukları yüzlerinden okunuyor.

  • Ege Postası
  • 07.12.2015 - 10:52
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda kente kazandırdığı Buz Sporları Salonu, Perşembe günleri çok özel konuklarını ağırlıyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü önderliğinde yürütülen proje kapsamında, engelli öğrencilere buz pistinde eğitim veriliyor. Deneyimli antrenörlerinin gözetiminde yapılan eğitimlerle engellilerin sosyal aktivitelerinin artırılması, rehabilitasyon çalışmalarının güçlendirilmesi ve fiziksel gelişimlerine destek sağlanması hedefleniyor. Engelli öğrenciler, buz pistindeki başarılarıyla tüm Türkiye’ye örnek oluyor.
2012 yılından itibaren eğitimlere katılan öğrencilerden Korhan Kormaz ve Selin Durgut, gösterdikleri gelişimleriyle diğer arkadaşlarını da motive ediyor. Eğitmenlerinin eşliğinde dans figürlerini öğrenen Selin ve Korhan, Nisan ayında İzmir’de düzenlenen Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası açılışında sergiledikleri performanslarıyla büyük beğeni toplamıştı.
Başarılı birer sporcu olma yoluna hızla ilerleyen engelli öğrenciler, gösterdikleri çaba ve performanslarıyla da büyük takdir topluyor.  Azimleri nedeniyle madalya hediye edilen engelli öğrenciler, başarılarını Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Hilmiye Çarıkçı ile birlikte kutladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.