Dolar 32,3318
%0.25
Euro 35,0732
%-0.14
Altın 2.307,500
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hem eğleniyor, hem öğreniyorlar

Hem eğleniyor, hem öğreniyorlar

Karabağlar Belediyesi, çocukların yaz tatillerini daha verimli kullanmalarını sağlamak, becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlediği yaz kursları çocukların büyük beğenisiyle karşılandı. Çocuklar 2 Ağustos tarihine kadar sürecek kurslarda hem eğleniyor, hem de yeni bilgiler öğreniyor

  • Ege Postası
  • 11.07.2019 - 10:05

Karabağlar’da çocukların tatillerini dolu dolu geçirmeleri için düzenlenen yaz kursları başladı. 8-9 ve 10 yaş çocuklarının katıldığı etkinlikler,  2 Ağustos tarihine kadar Adnan Süvari, Aşık Veysel, Aydın, Barış, Cennetçeşme, Esendere, Eskiizmir, Kazım Karabekir, Limontepe, Nokta, Özgür ve Mimkent semt merkezlerinde devam edecek. 

Çocuklar çok beğendi

Konularına hakim deneyimli eğitmenler tarafından verilen kurslarda çocuklara, Uzay ve Astronomi, Dans, Çocuk Felsefesi, Eğlenceli Bilim, Kısa Film, Beden Farkındalığı, Ritim ve Mahalle Oyunları öğretilmeye başladı. Çocuklar kursları çok beğendiklerini ve derslerde eğlenerek öğrendiklerini belirterek kendilerine bu imkanı sağlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na teşekkür ettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.