Dolar 32,5719
%0.26
Euro 34,9905
%0.05
Altın 2.459,320
%0.95
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hediyelik eşya günleri başladı

Hediyelik eşya günleri başladı

İzmirlilere yılbaşı öncesi yüzlerce hediye seçeneği sunan SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri, Bayraklı Tepekule Kongre Merkezi'nde törenle açıldı.

  • Ege Postası
  • 16.12.2017 - 15:00

SOUVENIR'ın bir İzmir geleneği olduğunu belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, katılımcıları ve ziyaretçilerini hatta ziyaretçilerinin sevdiklerini mutlu eden organizasyonu düzenlemeyi bir sosyal sorumluluk olarak gördüklerini söyledi. Gençer, "Kentimizde SOUVENIR'ın açıldığını duyanlar yeni yıla az kaldığını hatırlayıveriyorlar. Sevdiklerini sevindirmek için standları ziyaret ediyorlar. Çarpıcı fikirlerle oluşturulan hediyeliklerin avantajlı fiyatlardan sunulması herkesi hediyelik almaya, sevdiklerini mutlu etmeye teşvik ediyor" dedi.

Konuşmaların ardından davetlilerin de katılımıyla 28. SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri'nin kurdelesi kesildi. İlk ziyaretçiler olan davetliler standları gezdi. Hediyelik eşya sektöründe seçkin 80 firma bu yılki SOUVENIR'a katıldı. Stantlarda ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünleri, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünleri, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyelikler görücüye çıktı. 16 gün sürecek organizasyon her gün 11.00-22.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor.

22 Aralık'ta SOUVENIR'ın Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri başlayacak. Her çeşit muhtelif ayarda altın takı, elmas, pırlanta ürünler, tek taş yüzükler,  setler, kolyeler, bilezikler, küpeler, incili ürünler, yakut, safir, yeşim gibi değerli taşlı takılar satışa sunulacak. 31 Aralık tarihinde SOUVENIR tamamlanacak. (DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.