Dolar 32,3674
%0.15
Euro 34,9653
%-0.28
Altın 2.325,490
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hediye almak oyuna dönüşürse…

Hediye almak oyuna dönüşürse…

Hediye almanın zor olduğu günler artık geride kaldı. İnternetten alışveriş yapmak yaygınlaştıkça siteler de kendilerini geliştirerek kullanıcıların, aradıklarını en keyifli şekilde bulabilmesini sağlayacak güncellemeler yapmaya başladı.

  • Ege Postası
  • 02.07.2020 - 17:12

Aradığınız hediyeyi bulmanıza yardımcı olan ve size özgürce kendi hediye kutunuzu tasarlama imkanı sunan Muhiku, son dönemde alışverişi eğlenceli bir hale getirecek düzenlemeler yapan şirketlerin başında geliyor. Her geçen gün yenilerinin eklendiği ürün yelpazesinden istediklerinizi seçerek tek tıkla sepetinize ekleyebiliyorsunuz. Seçimlerinizi yaptıktan sonra arzu ederseniz hediye notunuzu da yazarak siparişinizi tamamlayabiliyorsunuz. Seçmiş olduğunuz tüm ürünler, hediye notunuzla birlikte son derece şık, lacivert bir hediye kutusunun içerisinde toplanarak gönderilmesini istediğiniz adrese kargolanıyor.

Sitede alışverişinizi kolayca yapabilmeniz için arama çubuğu ve filtreler de mevcut. Aklınızda bir ürün varsa onu arama çubuğuna yazarak hızlıca bulabiliyorsunuz. Aynı zamanda “Kime Hediye'” ve “Özel Gün Hediyeleri” başlıkları altında da seçimlerinizi yapabiliyorsunuz. Örneğin en yakın arkadaşa doğum günü hediyesi almak istiyorsanız özel günler başlığının altından doğum günü hediyeleri seçebiliyorsunuz. Kız arkadaşa ya da erkek arkadaşa hediye alacaksanız bu ürünleri de Kime Hediy? kısmından belirleyebilirsiniz. Fiyatları oldukça uygun olan sitenin hediyeler kısmında ürün fiyatına göre sıralama opsiyonu da bulunuyor. Ürün fiyatları 7 TL’den başladığı için bütçe konusunda da kendinizi zorlamanıza gerek yok. 50 TL ve altına birçok hediye kutusu tasarlayabilirsiniz.

Ürün kalitesi, sitenin kullanım kolaylığı ve hediye seçenekleriyle bu alandaki arayışınızı en eğlenceli şekilde çözüme kavuşturacak Muhiku’da gelin, arkadaşa doğum günü hediyesi ve kişiye özel hediye kutusu fikirlerine biraz daha yakından bakalım.

 

Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi Ne Alınır'

Kan bağımız olmasa da canımızdan olduğunu hissettiğimiz arkadaşlarımız için her zaman en güzel hediyeleri almak isteriz. Zevklerini ve ilgi alanlarını bildiğimiz dostlarımıza doğum günü hediyesi almak bazen parasal anlamda bizi sıkıntıya sokabilir. İçimizden onlar için en pahalı hediyeler almayı istiyor olsak bile ekonomik durumumuz buna izin vermeyebilir. Bu durumda Muhiku’daki uygun fiyatlı doğum günü hediyeleri arasından sçeimlerinizi yapabilirsiniz.

Arkadaşınızın okumasını istediğiniz bir kitap, ikinizin bebeklik fotoğraflarını içlerine koyabileceğiniz ikili ahşap çerçeve, birlikte keyifle yiyebileceğiniz çikolata ve en favori filtre kahvesi (Sitede beş çeşit filtre kahve var. Eğer hangisini seveceğinden emin olamıyorsanız uygun fiyatlı deneme setini de doğum günü hediyesi olarak alabilirsiniz.) ile ucuz ama unutulmaz bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. İçerisindeki her şeyi kendiniz seçtiğiniz için bu doğum günü hediyesi hem sizin içinize sinecek hem de arkadaşınızın çok hoşuna gidecektir.

Ben doğum günü hediyeleri alırken vakit kaybetmek istemiyorum, en güzel seçenekleri bir arada görerek hızlıca alışverişimi yapmak istiyorum diyorsanız Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi Kutusu ve İyi ki Doğun Hediye Kutusu tam size göre! İçinde filli planlayıcı, benekli tasarıma sahip mum-kupa takımı, çikolata, sukulent bulunan kutu kız arkadaşa; sütlü çikolata, filtre kahve, kupa, mum yapımı deneyimi ve özel tasarım çorap bulunan kutu ise erkek arkadaşa hediye olarak değerlendirilebilir. Bütçe konusunda sıkıntılarınız varsa 5 kahveden oluşan tadım setini de alabilirsiniz. Bu kutudaki paketlerden toplam 25 fincan kahve çıktığı için piyasadaki fiyatlara göre oldukça ucuza gelmektedir.

 

Kişiye Özel Hediye Kutusu Fikirleri

Sitenin asıl eğlenceli ve keyifli kısmı kişiye özel hediye kutusu hazırlayabildiğiniz “Kendi Kutunu Yap” sayfası. Bu sayfaya girdiğinizde yiyecek/içecek, ev/yaşam, aksesuar, deneyim, kitap, güzellik/bakım, kırtasiye/ofis gibi kategoriler karşınıza çıkıyor. Çeşit çeşit bardaklar, çerçeveler, sabunlar, mumlar, kalemler, defterler arasından istediğiniz ürünleri seçebiliyorsunuz. Tabii kişiye özel hediye dediğimizde burada ismin baş harfinin baskısının yapıldığı ucuz ve kalitesiz ürünler bulmayı beklemeyin. Buradaki kişiselleştirmeler isim/fotoğraf baskılı puzzle, duva saati ya da çakmaktan ziyade karşınızdaki kişinin beğeneceği ve ilgi alanlarına uygun hediyeleri seçmekten geçiyor.

Kişiye özel hediyelerle ilgili Muhiku’dan edindiğimiz bir bilgi, özellikle erkeklerin kız arkadaşları ve aileleri için üzerine düşünülmüş seçimler yapmak konusunda çok istekli olduğu. Siteyi kullanan erkekler; sevgilileri, anneleri, ablaları ya da babaları söz konusu olduğunda her bir hediye fikrini itina ile değerlendiriyor ve kutularına ekliyorlar. En çok tercih edilen ürünler ise kitaplar, kahveler, Türk kahvesi fincan setleri ve boyama kitabı, DIY kiti gibi deneyim ürünleri. Kızlar ise erkek arkadaşlarına özel hediye tercihlerinde kahve, kupa, French press ve kitap ağırlıklı alışveriş yapıyorlar.

Kişiye Özel, Ucuz Hediye Kutusu Önerisi

Sitedeki uygun fiyatlı ürünlerle ucuz hediye kutusu yapmak isterseniz şunları tercih edebilirsiniz: Fındıklı çikolata bar, Kolombiya kahvesi ve bilgi kartı, seramik kupa, ikili çerçeve ve hediye notunuz. Böyle bir hediye hazırladığınızda size kargosuyla birlikte 50 TL civarına gelir. Günümüz ekonomik şartları düşünülürse sevdiğiniz, yakın bir arkadaşa alabileceğiniz en uygun fiyatlı seçenek olduğunu söyleyebiliriz.

Muhiku’nun kurucularından Abdülhamit Gürakar’ın da söylediği gibi “Hediye almak bir sanat ve yapıtınıza en güzel şekilde imza atmak sizin elinizde.”

Muhiku Web Sitesi: https://muhiku.com

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.