Dolar 32,5906
%0.36
Euro 34,7542
%0.06
Altın 2.497,810
%0.54
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hedef engelsiz Narlıdere

Hedef engelsiz Narlıdere

Engelsiz bir Narlıdere yaratmak hedefiyle çalışmalar yürüten Narlıdere Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalık etkinliği yapacak. Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Av. Tuğba Akdemir Kanalı’nın konuşmacı olarak katılacağı panele, engelli dernekleri de katkı koyacak.

  • Ege Postası
  • 02.12.2019 - 11:16

Narlıdere Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Nikah Salonu’nda 3 Aralık (Salı) saat 16.00’da yapılacak olan ''Engelli Bireylerin Haklarının Farkındayız, Onların Yanındayız'' temalı etkinlikte, engelli bireylerin sorunları ve çözüm önerileri konuşulacak. ALS Derneği, MS Derneği, Mavi Dere Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Nar Taneleri Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri de katkı sunacak. Engelli vatandaşlar ve aileleri de etkinliğe katılacak.

“HERKESİ BEKLİYORUZ”
Narlıdere Belediye Başkan Ali Engin “Narlıdere’de engelleri ortadan kaldırmak çalışmalarımız sürüyor. Dünya Engelliler Günü’nde, farkındalık yaratmak ve sorunlara ortak çözüm aramak adına bir arada olacağız. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.