Dolar 32,4739
%-0.2
Euro 34,9302
%0.29
Altın 2.435,940
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hayırsever iş insanından Seferihisar'a müjde

Hayırsever iş insanından Seferihisar'a müjde

Seferihisarlı iş insanı Necat Hepkon, ilçeye bir spor kompleksinin bulunduğu Beden Eğitimi Yüksekokulu yapmak üzere çalışma yürüttüğünü bildirdi.

  • Ege Postası
  • 24.09.2019 - 14:16

Seferihisar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre Tarihi Kentler Birliği 2. Olağan meclis toplantısına katılmak üzere İstanbul'a giden Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, ilçeye bağışladığı yatırımlarla tanınan Necat Hepkon'u ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada 1961 yılından bu yana İstanbul’da yaşadığını ancak Seferihisar'ı hiç unutmadığını kaydeden Hepkon, ilçeye yaptırmayı planladığı son okul hakkında bilgi verdi.

Seferihisar’da Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesinde Beden Eğitim Yüksekokulu açmak için çalışma yaptığını, 5 bölümlü okul için vatandaşların da yararlanabileceği olimpik yüzme havuzu, voleybol, tenis, basketbol salonları gibi alanların kurulacağını aktaran Hepkon, 10 milyon liraya mal olması planlanan yatırımın Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Nükhet Hotar'ın imzasının ardından başlayacağını aktardı.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin de yatırımın hızla hayata geçmesi için mevcut koşulların sağlanması, arazinin tespiti ve tahsisi konusunda çalışma başlatacaklarını aktardı.

Yetişkin, "Saygıdeğer büyüğümüze ne kadar teşekkür etsek az. Onun Seferihisar’a yaptıkları ve yapacakları için minnettarız." ifadelerini kullandı. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.