Dolar 32,5638
%0.27
Euro 34,7543
%0.06
Altın 2.490,660
%0.25
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hastanenin karşısında 'kaçak' düğün salonu mu yapılacak

Hastanenin karşısında 'kaçak' düğün salonu mu yapılacak

Bayraklı İlçesi Merkez Mahallesi’nde özel bir hastanenin hemen karşısındaki hazine arazisine düğün salonu yapılacağı iddiası vatandaşların tepkisini çekti. Halkın şikayeti üzerine harekete geçen zabıta ekipleri bölgeden toprağı kaldırdı. Şimdi bu işin arkasındaki isimler araştırılıyor. Vatandaş 'Kaçak düğün salonu yapılıyor' dedi, belediye müdahale etti

  • Ege Postası
  • 29.08.2016 - 17:41

EGEPOSTASI - İzmir'in Bayraklı İlçesi Merkez Mahallesi’nde özel bir hastanenin karşısındaki hazine arazisine düğün salonu yapılacağı iddiası vatandaşların tepkisini çekti. Dozerlerin bir süredir boş araziye toprak yığdığını belirten bölge sakinleri konuyu Bayraklı Belediyesi’ne bildirdi. Belediye ekipleri bugün alandaki toprağı kaldırdı. Şimdi bu işin arkasında kimin ya da kimlerin olduğu araştırılıyor.

Açık kır düğün mekanlarının faaliyette bulunduğu bölgede, özel hastanenin karşısındaki hazine arazisine dozerlerin toprak taşıdığını gören vatandaşlar, belediyeye şikayet yağdırdı. Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Merkez Mahallesi’ndeki araziye izinsiz toprak döküldüğünü tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, dökülen toprağı araziden kaldırdı.

BU İŞİN ARKASINDA KİM YA DA KİMLER VAR

Özel bir hastanenin karşısındaki hazine arazisi olduğu öğrenilen noktaya kim ya da kimlerin bu işlemi yaptığı henüz netleşmedi. Araziye, düğün salonu yapılacağı iddiası ise bölge sakinlerinin tepkisini çekti. Vatandaşlar, “Burası devletin arazisi. Düğün salonu yapılacağı iddiası var. Hemen karşıda hastane var. Belediye zaten anında  müdahale etti” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.