Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8082
%0.22
Altın 2.496,430
%0.48
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hangi ilçe başkanı falcıdan medet umdu

Hangi ilçe başkanı falcıdan medet umdu

CHP İzmir kulisleri, "Falcıdan medet uman ilçe başkanı'yla ilgili söylentilerle çalkalanıyor. Meçhul başkanın, muhalafetin aldığı oylar nedeniyle yeniden başkan seçilip seçilmeyeceği telaşıyla falcıya gittiği, falcıdan gelen “Sorun yok” yanıtıyla rahatladığı da iddialar arasında. CHP kulisleri, bu iddialarla çalkalanıyor

  • Ege Postası
  • 20.10.2017 - 12:55

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir'de hafta sonu tamamlanan delege seçimlerinin hemen ardından bir ilçe başkanının yeniden başkan seçilip seçilmeyeceğini merak ederek falcıya gittiği iddiası bomba etkisi yarattı. İlçede yapılan mahalle delege seçimlerinde muhaliflerin yoğun baskısını hisseden ve bıçak sırtı bir seçim süreci geçirdiği iddia edilen meçhul başkanın falcıdan medet umarak akıbetini sorduğu öğrenildi.

İlçe başkanı ve ilçenin adının verilmediği iddialarda, ilçe başkanının yeni dönemde tekrar başkan seçilip seçilmeyeceğini falcıya sorduğu ve ilk görüşmede yanıt alamadığı bunun üzerine de ikinci bir görüşme yaptıkları iddia edildi.

KAYIT BAŞKANA YOLLANDI

Yapılan ikinci görüşmeye eşiyle giden meçhul ilçe başkanına, falcının “Seninle ilgili bir sıkıntı yok, ilçe başkanı seçileceksin” dediği, bu görüşmenin ses kaydının alındığı ve bu kaydın İlçe belediye başkanına ulaştırıldığı da iddialar arasında yer aldı.

İlçesinde muhaliflerin baskısını yakından hisseden bir ilçe başkanı olduğu belirtilen başkanın kim olduğu sorusu ise kulislerde yankılanmayı sürdürüyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.