Dolar 32,5381
%0.16
Euro 34,9197
%-0.15
Altın 2.436,800
%0.02
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hamza Dağ'dan Soyer ve Tuncay Özkan'a salvo

Hamza Dağ'dan Soyer ve Tuncay Özkan'a salvo

İzmir'in Karabağlar ilçesinde başlayıp Seferihisar ve Menderes ilçelerine sıçrayan orman yangını üçüncü günü geride bırakırken henüz tam anlamıyla kontrol altına alınamadı. 3 gündür süren yangın kentte söndürme çalışmaları nedeniyle AK Parti ve CHP'li siyasetçiler arasında polemik konusu oldu. Son olarak açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Sadece basına görüntü verip, ortadan kaybolan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız'a da özverisinden dolayı minnettarız!" derken yaptığı yalan ve manipülasyon içeren paylaşımlarla süreci provoke etmeye çalışan İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ı da kutluyorum!" dedi. Hamza Dağ sosyal medyadan bombaladı

  • Ege Postası
  • 20.08.2019 - 16:41

EGEPOSTASI- İzmir'in Karabağlar ilçesi Tırazlı mevkiinde başlayan ve Seferihisar ile Menderes ilçerine sıçrayan orman yangını 3. gününde de tam anlamıyla kontrol altına alınmazken, AK Partili ve CHP'li siyasetçiler arasında yangın polemiği sürüyor. Son olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer'in, yanan alanların imara açılmayacağı yönündeki açıklamalarına ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın sosyal medya açıklamalarına yönelik sert eleştirilerde bulundu.

AK Partili Dağ, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"48 saattir yangın bölgesinde çalışmaları takip eden ve sürecin her daim içinde olan Sayın Bakanımız Bekir Pakdemirli'ye teşekkür ediyorum. Sadece basına görüntü verip, ortadan kaybolan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız'a da özverisinden dolayı minnettarız!

Alanda bulunduğu kısa süre içerisinde "Yanan alanları imara açmayacağız" şeklinde bir açıklama yapan Belediye Başkanı, konuyla ilgili cehaletini ortaya koymuş oldu. Anayasa'nın 169'uncu maddesine göre ormanların imara açılması mümkün değildir.

Hepimizin ortak hareket etmesini gerektiren böylesine bir hadisede bile, yangın bölgesine gelmeyip, sosyal medyada yaptığı yalan ve manipülasyon içeren paylaşımlarla süreci provoke etmeye çalışan İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ı da kutluyorum!"

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.