Dolar 32,5510
%0.2
Euro 34,9531
%-0.05
Altın 2.448,050
%0.49
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hamza Dağ'dan hafta sonu mesaisi! AK Nokta'da vatandaşlarla buluştu!

Hamza Dağ'dan hafta sonu mesaisi! AK Nokta'da vatandaşlarla buluştu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Basmane Gar bölgesindeki AK Nokta’yı ziyaret etti. Dağ, vatandaşlarla sohbet ederek, öneri ve şikayetleri dinledi. Hamza Dağ'ın ikinci durağı Kıbrıs Şehitleri girişine kurulan AK Nokta oldu. Dağ, "AK noktalarda bulunacak arkadaşlarımız vatandaşlarımızla hasbihal edecekler, onların istek ve taleplerini, dert ve sıkıntılarını kayda alacaklar. İl ve ilçe binalarımıza gelemeyen vatandaşlarımıza bizzat ayaklarına giderek ulaşmış olacağız" dedi. AK Nokta'da vatandaşlarla buluştu

  • Ege Postası
  • 02.11.2019 - 13:21

EGEPOSTASI- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Basmane Gar bölgesinde kurulan AK Nokta’yı ziyaret etti. Dağ’a İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ile Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş da  eşlik etti.

'AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından Konak ilçesine bağlı Basmane, Alsancak, Konak Çarşı ve Konak Kızlarağası olmak üzere dört farklı noktada başlatılan ve vatandaşların parti ile iletişimini kolaylaştıran 'AK Noktalar' bugün faaliyete geçti. AK Noktalar, İzmir'in farklı bölgelerinde yaygınlaştırılarak 30 ilçede uygulamaya konulacak. 

Genel Başkan Yadımcısı Dağ, Basmane Gar bölgesindeki AK Nokta’da vatandaşların şikayetlerini gençlerin görüşlerini dinleyerek, yetkililere iletilmek üzere tek tek not etti.Öte yandan AK Nokta’larda üye çalışmaları da yapılırken Hamza Dağ, İzmirlileri AK Nokta’ya davet etti.

Dağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim dönemlerinde kurulan AK noktaların kentlerin hareketli noktalarında faaliyetlerine devam ettiğini, sayıyı giderek artıracaklarını belirtti.

Bu sayede vatandaşla doğru bir iletişim kurma imkanı yakaladıklarını kaydeden Dağ, "AK noktalarda bulunacak arkadaşlarımız buradan gelip geçen vatandaşlarımızla hasbihal edecekler. Onların istek ve taleplerini, dert ve sıkıntılarını kayda alacaklar. İl ve ilçe binalarımıza gelemeyen vatandaşlarımızın bizzat ayaklarına giderek onlara ulaşmış olacağız. Arkadaşlarımız vatandaşların ilettiği sıkıntılardan kendi imkanlarıyla, yerel imkanlarla çözülebilecek olanları çözecekler. Bizim çözmemiz gereken, milletvekillerinin çözmesi gereken hususlar olursa bölge milletvekillerimize iletecekler. Bizler de bunlarla ilgili gerekli takibatı yapacağız." ifadelerini kullandı.

AK noktalar vasıtasıyla vatandaşların partiye üye olabileceklerini de vurgulayan Dağ,  noktalarda çok sayıda üye olmak isteyen vatandaşın başvurusunun alındığını belirtti.

Siyasetin en büyük beslenme kaynağının toplum olduğunu belirten Dağ, "Burada sadece bireysel taleplerin gelmesini beklemiyoruz. Aynı zamanda toplumun geneliyle alakalı bilgi sahibi de oluyorsunuz. Gelen taleplerden, beklentilerin nereye doğru bir dönüşüm gösterdiğini gözlemleyebiliyorsunuz. Siyaseti de buna göre kurgulama imkanınız oluyor. Bu yolla bir Ar-Ge çalışması da yapmış oluyoruz." diye konuştu.

Ak Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş da kurulan noktalara yoğun bir talebin bulunduğunu, kısa süre içinde daha fazla nokta oluşturmak istediklerini bildirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın AK Nokta'lar mesaisinde ikinci durağı Kıbrıs Şehitleri oldu. Dağ, burada da İzmirlilerle buluştu ve taleplerini ve şikayetlerini dinledi. (AA/Haber Servisi)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.