Dolar 32,4907
%-0.15
Euro 34,9249
%0.28
Altın 2.434,600
%0.47
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hamza Dağ’dan Bayraklı’ya yeni okul müjdesi

Hamza Dağ’dan Bayraklı’ya yeni okul müjdesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir'in Bayraklı ilçesine Milli İrade Ortaokulu'nun ardından yeni bir okul yapılacağını, Kuyumcu Abdullah Altınçubuk İlkokulu'nun yeni binasına taşınacağını söyledi. AK Partili Dağ açıkladı

  • Ege Postası
  • 17.09.2018 - 15:56

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, halkın talepleri doğrultusunda, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın da girişimleriyle yeni bir ortaokul açıldı. Milli İrade Ortaokulu ismi verilen okulun yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte faaliyete geçtiğini belirten Dağ "Biz, öğrencilerimizin ve velilerimizin talepleri doğrultusunda, Bayraklımıza yeni bir okul açılması yönünde elimizden geleni yaptık. Sağ olsunlar Bakanlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz de vatandaşlarımızın bu isteklerini yerine getirmek için gerekli özveriyi gösterdi. Şimdi artık Bayraklımız yeni bir ortaokula daha kavuşmuş oldu. Derslikleri, laboratuvarları, atölyeleri ve kütüphanesiyle birlikte tam donanımlı bir okulu Bayraklımızda faaliyete geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Önemli olan da zaten öğrenci kardeşlerimizin ihtiyaçları olan öğrenimi görebilecekleri bir zemin oluşturabilmekti. Şimdi Milli İrade Ortaokulu ile ihtiyacı karşılama noktasında önemli bir adım atmış olduk" dedi.

Yakın zamanda da yine Bayraklı'ya yeni bir ilkokul yapacaklarını söyleyen Dağ, "Şu anda tüm ihtiyaçları karşılanmış olan Kuyumcu Abdullah Altınçubuk İlkokulu öğrencileriyle eğitim-öğretime başladı. Binadaki son işlemlerin bitmesiyle beraber o okulumuzu da yeni bir binaya taşıyacağız. Eğitim- öğretim meselelerindeki çalışmalarımızın sonunun gelmesi düşünülemez. Sürekli bir yatırım ve gelişmenin gerçekleşmesi kaçınılmaz. Çünkü bir defa eğitim bizim milli davamız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.