Dolar 32,4629
%-0.07
Euro 34,6956
%-0.79
Altın 2.435,310
%-0.04
Bist-100 9.910,00
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Haluk Levent'ten Başkan Soyer'e fayton teşekkürü

Haluk Levent'ten Başkan Soyer'e fayton teşekkürü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan sanatçı Haluk Levent buluştu. Anadolu Halk ve Barış Platformu’nun (AHBAP) Genel Başkanı Haluk Levent sosyal medyada yaptığı paylaşımda Başkan Soyer’e faytonları yasaklama kararı için teşekkür ettiğini ifade etti. Büyükşehir'e sürpriz ziyaret

  • Ege Postası
  • 03.07.2019 - 13:49

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Gerçekleştirdiği yardım kampanyaları ile tanınan ve sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek için AHBAP Platformu’nu kuran sanatçı Haluk Levent, Başkan Soyer’i ziyaret etti. 

Haluk Levent, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta hayata geçirdiği hayvan koruma derneklerinin de büyük destek verdiği faytonları kaldırma kararı için teşekkür ettiğini ifade etti.

Başkan Soyer ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Haluk Levent,  “Ege turu devam ediyor. Faytonlar konusunda AHBAP’lar olarak çok koşturduk. Çok yazdık ve faytonları yasaklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret ettim. Hepiniz adına teşekkürlerimi ilettim” ifadelerini kullandı. 

BERGAMA'DA ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Türk rock müziğinin güçlü sesi Haluk Levent, Batman'ın Hasankeyf ilçesinde geçen 4 Ekim'de, PKK'lı teröristlerin zırhlı askeri aracın geçişi sırasında, tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan askerlerden Jandarma Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus'un İzmir'in Bergama ilçesindeki ailesini ziyaret edip, 11 Eylül'de İzmir'de vereceği konsere davet etti.

Şarkıcı Haluk Levent, geçen 4 Ekim'de Çeyrek Asır Açıkhava Konserleri projesi kapsamında 4 Ekim'de Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Levent, konserde şarkılarını o gün Batman'ın Hasankeyf ilçesinde terör saldısında şehit olan askerler için okudu. Levent, konserden elde ettiği geliri de şehitlerin ailelerine bağışladı. Bu jesti üzerine şehitlerden Jandarma Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus'un Bergama'da yaşayan ailesi Levent'i Hamzalı Süleymaniye Mahallesi'ndeki evlerine davet etti.

Ünlü şarkıcı, şehit ailesinin bu davetini karşılıksız bırakmayıp, dün ziyaretini gerçekleştirdi. Şehidin annesi Şükran Ulus, babası Yücel Ulus ve kardeşi Çağrı Ulus'a başsağlığı dileyen Levent, 11 Eylül'de İzmir'de vereceği konserine de davet etti.

Levent, ziyaretinin ardından Twitter hesabından 'Geçtiğimiz yıl 4 Ekim'de 8 şehit vermiştik. Bir tanesi Yiğit Ulus'tu. O gün Antalya'da şehitlerimiz için şarkılar söylemiştik. Beni çağırmışlardı. Şimdi Bergama'ya bağlı Hamzalı Süleymaniye Mahellesindeyiz. Annemizin yetkililerden tek isteği köyde cep telefon hatlarının çalışması' yazılı paylaşımda bulundu.
 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.