Dolar 32,5485
%0.01
Euro 34,8593
%-0.02
Altın 2.430,150
%0
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe’nin filizlerine destek verenlere plaket

Güzelbahçe’nin filizlerine destek verenlere plaket

Güzelbahçe Belediyesi ve Güzelbahçe Kent Konseyi’nin organize ettiği “Güzelbahçe’nin Filizleri” projesine destek veren kişi ve kurumlara plaket verildi.

  • Ege Postası
  • 13.09.2018 - 09:04

Güzelbahçe’de 2016 yılında başlatılan ve her site, her işyerinin bir öğrenci okutması amaçlanan “Güzelbahçe’nin Filizleri” projesine destek olanlar unutulmadı. Bu güne kadar 22 üniversite öğrencisine burs verdiklerini söyleyen Güzelbahçe Kent Konseyi Başkanı Ozan Parlar, “Hedefimiz burs verenlerin sayısını 100’e çıkarmak. Bu nedenle burs verecek site yönetimi ve  işyeri sahibi hayırsever işadamlarımızı bekliyoruz. Aynı şekilde ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin de başvuruda bulunmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Burs alan üniversite öğrencilerinin de hazır bulunduğu törende Güzelbahçe Belediye Meclis üyeleri, İsmail Kandemir ve Mehmet Eren ile Zeynep Bakyüksel Konakları, Topal Halil Balıkçılık,  Ayşe-Faruk Çelebi Vakfı, Hüseyin Kocatürk, Murat Görgün, Yaka Mahallesi Pazarı, Teos Rotary, Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü, Caner Bayraktar, Ceyhan Demir, Erdoğdu Özcan, Flora Evleri ve Yelçevko’ya plaket verildi.

Burs verenlere plaketlerini Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, Güzelbahçe Kent Konseyi Başkanı Ozan Parlar takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.