Dolar 32,5576
%0.26
Euro 34,7677
%0.1
Altın 2.490,460
%0.24
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe'de yol ve kaldırım atağı

Güzelbahçe'de yol ve kaldırım atağı

Güzelbahçe Belediyesi, ilçenin çeşitli mahallelerinde iki kavşakta, 10 caddede ve 47 sokakta toplam 500 bin metrekareyi bulan asfalt, satıh kaplama, kilit parke yol ile kaldırım çalışması yapıyor.

  • Ege Postası
  • 09.10.2013 - 10:18
İZMİR - Güzelbahçe Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle ilçede aralarında Mitatpaşa, İstikbal, Şehit Kemal, Ata, Mithat Ünal, İnönü, Namık Elal, Adnan Menderes, Yarendede ve Hürriyet Caddelerinde asfaltlama, satıh kaplama ve kaldırım çalışmalarını hızla sürdürüyor. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, kış gelmeden, yol ve kaldırım inşaatlarının tamamlanması için ekiplerin gece gündüz çalıştığına dikkat çekti. Başkan İnce, “Sevgili hemşerilerimize verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Ancak hemşerilerimizin daha çağdaş, modern ve temiz yollardan gidip gelmeleri için mutlaka bu çalışmaları yapmamız gerekiyordu. Asfalt şantiyemiz olmadığı için büyükşehirin desteğiyle cadde ve bulvarlarımızı bir an önce asfaltlamak istedik. Çünkü geçmiş yıllarda yapılan kazı çalışmaları nedeniyle pek çok cadde ve bulvar delik deşik olmuş yapılan asfalt yamaları da işe yaramaz hale gelmişti” dedi.
Ara sokakları da altyapılarını yenileyerek, yağmur suyu kanallarını yeniden döşeyerek kilit parke taş ile kapladıklarını belirten Başkan İnce, “Halen, Siteler, Yalı, Yelki, Mustafa Kemal Paşa ve Atatürk Mahallerimizde toplam 47 sokakta kilit parke yol ve kaldırım çalışmaları yapılıyor. Çalışmalarımıza ve hizmetlerimize hiç durmaksızın devam edeceğiz” diye konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.