Dolar 32,5152
%-0.1
Euro 34,8284
%-0.11
Altın 2.425,970
%-0.17
Bist-100 9.700,00
%0.57

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe’de iftar bereketi

Güzelbahçe’de iftar bereketi

Belediye Düğün Salonu’nun bahçesinde üç ayrı noktadaki yemek dağıtımını, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, eşi Nilüfer İnce ve CHP İlçe Başkanı Kazım Çam ile birlikte yaptı.

  • Ege Postası
  • 17.05.2018 - 09:57

Ramazan ayı boyunca her gün en az 500 kişiye iftar yemeği vereceklerini söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, "Paylaşımı ve dayanışmayı güçlendirmek adına iftar soframızda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve iftar vakti evine yetişemeyen vatandaşlarımıza gönül rahatlığı içinde, evlerinde oruç açıyormuş gibi sıcak bir ortam hazırladık. İftar sofrasında, belediye olarak dar gelirlilerimizi kucaklayabilmenin mutluluğunu yaşadık. Destek veren ve verecek olan hayırsever vatandaşlarımıza da  teşekkür ediyorum” dedi.

İlk günkü iftar yemeğine Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, CHP İlçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle belediye meclis üyeleri  ve vatandaşlar katıldı.

Bu arada iftara katılacak olan vatandaşlar, nostalji treni ve otobüslerle ring seferleri yapılarak mahallelerden alınıyor, yemek sonrası tekrar evlerine bırakılıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.