Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,8737
%0.41
Altın 2.498,600
%0.57
Bist-100 9.659,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe'de AK Parti ve CHP arasındaki tansiyon yükseliyor

Güzelbahçe'de AK Parti ve CHP arasındaki tansiyon yükseliyor

Güzelbahçe'de AK Parti İlçe Başkanı Çakıropğlu ile CHP İlçe Başkanı Çam arasında tansiyon yükseliyor. Geçtiğimiz gün 'hizmet' polemiği yaşayan ikili bu kez 23 Nisan kutlamalarındaki konuşma nedeniyle gerildi. Çakıroğlu, Çam'ın törende yaptığı konuşma nedeniyle yasal işlem başlatacağını duyurdu. O ilçede AK Parti ve CHP ilçe başkanları arasındaki tansiyon yüksek

  • Ege Postası
  • 24.04.2017 - 09:17

EGE POSTASI - Güzelbahçe'de CHP ile AK Parti arasındaki tansiyon yükseldi. Geçtiğimiz günlerde CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam'ın, AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı'nın TOKİ ve İŞKUR bürosu gibi kullanıldığını öne sürerek, "Güzelbahçelileri bu yalanlarınızla kandıramazsınız, aldatamazsınız" iddialarına AK Parti İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu'ndan çok sert yanıt gelmişti.

CHP Başkanı'ndan 23 Nisan'da 'Egemenlik' çıkışı Güzelbahçe'de CHP'den AK Parti'ye 'TOKİ ve İŞKUR' çıkışı Güzelbahçe'de AK Parti'den CHP'ye jet yanıt

ÇAM: YSK'NIN KARARI YOK HÜKMÜNDE

İkili bu kez de 23 Nisan kutlamasındaki yapılan konuşma üzerinden karşı karşıya geldi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Güzelbahçe'de CHP ve sivil toplum örgütleri Atatürk anıtına çelenk koydu. CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, konuşmasında “Egemenliğin milletten alınmasına, demokrasinin yok edilip tek adam rejimi getirilmek istenmesine iki kişiden biri karşı çıktı" dedi. Çam konuşmasında, YSK'nın mühürsüz oy pusulalarını geçerli kılması üzerinden başlayan tartışmalara değindi, "YSK'nın  kararı yok hükmündedir" dedi.

YASAL İŞLEM BAŞLATACAĞIM

AK Parti İlçe Başkanı Çakıroğlu, Çam'ın 23 Nisan törenlerinde yaptığı konuşmanın ardından sosyal medyadan ateş püskürdü. Çakıroğlu, " CHP İlçe Başkanı Sayın Kazım Çam'ı bugün 23 Nisan Kutlamalarında izinsiz basın açıklamasında referandum sonucunu tanımadığı,hükümeti ve Cumhurbaşkanını küçük düşürücü talihsiz açıklaması nedeni ile kınıyorum ayrıca yasal hukuki işlemleri başlatacağımı bundan sonraki açıklamalarında daha dikkatli,temkinli ve yapıcı olmasını temenni ediyorum.Demokrasi hükümete,yasalara,Cumhurbaşkanına hakaret etme hakkı ve yetkisi vermez" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.