Dolar 32,3664
%0.15
Euro 34,9649
%-0.29
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,15
%0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe'de AK Parti'den CHP'ye jet yanıt

Güzelbahçe'de AK Parti'den CHP'ye jet yanıt

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam'ın, AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı'nın TOKİ ve İŞKUR bürosu gibi kullanıldığını öne sürerek, "Güzelbahçelileri bu yalanlarınızla kandıramazsınız, aldatamazsınız" iddialarına AK Parti İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu'ndan çok sert yanıt geldi. Güzelbahçe'de Ocak'ta el ele poz, Nisan'da 'hizmet' polemiği

  • Ege Postası
  • 21.04.2017 - 10:27

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam'ın, AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığı'nın TOKİ ve İŞKUR bürosu gibi kullanıldığını öne sürerek, "Güzelbahçelileri bu yalanlarınızla kandıramazsınız, aldatamazsınız" iddialarına AK Parti İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu'ndan çok sert yanıt geldi.

Güzelbahçe'de CHP'den AK Parti'ye 'TOKİ ve İŞKUR' çıkışı

SİZ KİMİ KANDIRIYORSUNUZ'

Tüm mesaisini ilçede yaşayan hemşehrileri için harcadığının altını çizen AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu, ''Anlaşılan Kazım Çam beyin o bildiğimiz 'Küçük olsun benim olsun' zihniyeti çok zor değişecek. Ne acı ki yaptıkları tek şey muhalefet etmek için ayrımcılık, kavga, öfke dilini kullanmak. Kazım beye soruyorum Halk Eğitim ne işe yarar, niçin kurulmuştu? İnsanlara mesleki eğitimi ve beceri kazandırarak kalifiye eleman yetiştirmektir. Biz ne diyoruz Güzelbahçe’de yaşayan ve iş arayan kişiler lütfen İlçe Başkanlığımıza özgeçmişlerini bıraksınlar. İŞKUR – HALK EĞİTİM işbirliği ile işe yerleştirme konusunda destek olacağımızı belirtiyoruz'' diye konuştu.

İddiaların iftira amaçlı ve gerçek dışı olduğunu ifade eden AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Çakıroğlu, ilçe ve ilçede yaşayanlar için yaptıkları tüm çalışmalara sahip çıkarak ''Ucuz siyaset'' konusu yapılmamasını istedi.

EL ELE VERİP SORUNLARI ÇÖZMEMİZ Mİ RAHATSIZ EDİYOR'

İlçede görev aldığı ilk günden beri hoşgörü içinde çalıştıklarına önemle değinen Çakıroğlu, ''Yeri geliyor sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'a ilçemizin sorunlarını anlatıp, çözüm yolları aralanmasının kapısını açıyoruz. Yeri geliyor ilçe belediye başkanımız Sayın Mustafa İnce ile istişare ederek sorunların çözülmesi için taşın altına elini koyuyoruz. Ancak CHP ilçe başkanı Kazım bey bu safsatalarla gündeme gelmenin peşine düşüyor. Kazım bey bugüne kadar ilçemiz ya da hemşehrilerimiz için ne ürett? Hangi projeye imza att? Yaptığı gündeme gelmek için 3'üncü sınıf magazin haberini andırıyor. Biz hizmet adamıyız. Yolumuza parti disiplini ve ilkeli siyaset yaparak devam edeceğiz. Kendisine de şapkayı önüne koyup ilçemiz ve hemşehrilerimiz için partizanlık dışında ne yaptığını düşünmesini öneririm'' dedi. 

BİZ BUNLARI YAPTIK, YA SİZ'

İş arayanlara Halk Eğitimde mesleki eğitim kurslar düzenletilip, İŞKUR aracılığı ile toplum yararına çalışmalarle iş kazandırmaya devam edeceklerine değinen AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu, ''Biz kimsenin siyasi görüşüne, etnik kökenine, inancına bakmıyoruz, sorgulamıyoruz, partizanlık ucuz siyaset yapmıyoruz. Amacımız ayrımcılık bölücülük değil, aksine insanların yapıcı, barış, huzur ve refah içerisinde yaşaması. Yelki'de insanların maaşlarını alabilmesi için bir tek banka ATM’si yoktu, yıllardır. Göreve gelir gelmez sorunu çözdük, söz verdik ve yaptık. Yıllardır çözülmeyen hastane konusunda tüm çalışmalar yapıldı. Belediyeye resmi yazı geldi, arazinin zemin etüdü yapılarak, hastane inşaatı yapılması için uygunluk belgesi istendi. Sayın Başkanımızda Güzelbahçe’ye hastane yapılacağı müjdesi verildi. Doğalgaz ile ilgili de 2018 yatırım programına alındı ve yine Sayın Başkanımız tarafından açıklandı. Sanırım Musa bey; hastane, doğalgaz projelerinin gerçekleşme aşamasını görünce çok rahatsız oldu'' şeklinde konuştu.

HALKA HİZMET HAKK'A HİZMETTİR

Uzlaşı içinde Güzelbahçe'deki tüm soruları çözmeye takip olduklarını söyleyen AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu sözlerini şöyle noktaladı:

''İlçemizin çarpık yapılanmasına, gecekondu sorununa acil bir çözüm şart. Biz işbirliğine, sorunların çözümünde, güç birliği yapmaya hazırız. Buyursunlar kentsel dönüşümünde, gecekondu sorununu da birlikte çözelim. TOKİ konusu bir aldatmaca değildir. 15 yıldır AK Parti yüz binlerce insanımızı TOKİ ile ev sahibi yapmıştır, yapmaya da devam edecektir. Kavga, kısır çekişme, ucuz siyasetlerle bir yere varılmaz. O yüzden diyoruz ki; Güzelbahçe’nin sorunlarından arınmış, örnek bir ilçe olması için insan ayrımı yapmadan eşit hizmet üretelim. Halka hizmet, Hakk'a hizmettir. Bırakalım Güzelbahçe haklıda özgür iradesiyle seçimlerde oyunu istediği partiye kullanabilsin. Siyasetin kavga etmeden de, uzlaşı içerisinde, barış ortamında halka hizmet için yapılabileceğini herkes görebilsin.''

* Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve CHP İlçe Başkanı Kazım Çam,  ocak ayında Güzelbahçe AKP İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu'nu ziyaret edip ''Biz burada barış içinde yaşamalıyız'' diyerek el ele birlik mesajı vermişti.​

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.