Dolar 32,5457
%0.02
Euro 34,9188
%0.26
Altın 2.431,750
%0.35
Bist-100 9.712,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe CHP'de görev dağılımı yapıldı

Güzelbahçe CHP'de görev dağılımı yapıldı

CHP Güzelbahçe İlçe örgütünün yeni yönetim kurulu üyeleri mazbatasını aldı, ilk toplantısını yaparak görev dağılımı yaptı. İlçe Başkanı Kazım Çam, “Bu yönetim CHP’yi iktidara taşıyacak yönetimler arasında yer alacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 10.12.2017 - 09:26

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, güven tazeleyerek yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Yeni oluşan yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı ve ilk toplantısını yaptı. Toplantıda alınan karar uyarınca Ender Özkılınç sekreterliğe, Haydar Zenger saymanlığa seçildi. Sema Özbaş eğitim sekreteri, Gökhan Uzuner bilişim sorumlusu ve Çağlayan Bilgen ise basın yayın sorumlusu oldu.

Yeni yönetim kurulu, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin silahlı saldırıya uğramasını kınadı, saldırgan veya saldırganların bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini istedi.

CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, “Yeni yönetimi zor bir görev bekliyor. Önümüzde erken veya zamanında yapılacak olan üç seçim var. Yerel seçimlerin yanı sıra milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak. Yeni yönetim olarak ilk sınavımızı yerel seçimlerde vereceğiz. Ardından milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak. Bu yönetim CHP’yi iktidara taşıyacak yönetimler arasında yer alacak Şimdiden bunun sözünü size veriyorum. Sizden de bu sözümü yerine getirmek için gece demeden, gündüz demeden çalışma bekliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.