Dolar 32,3113
%0.19
Euro 35,0121
%-0.31
Altın 2.279,510
%0.09
Bist-100 8,97
%1.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe Belediyesi WhatsApp iletişim hattı açıldı

Güzelbahçe Belediyesi WhatsApp iletişim hattı açıldı

Güzelbahçe Belediyesi tarafından vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunmak adına WhatsApp iletişim hattı kuruldu. Güzelbahçe Belediyesi WhatsApp iletişim hattı açıldı

  • Ege Postası
  • 21.08.2019 - 09:25

Güzelbahçe Belediyesi, vatandaşların isteklerini taleplerine ve şikayetlerini alıp daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek adına WhatsApp iletişim hattını kurdu. ‘WhatsAppGüzelbahçe’ adıyla hizmete giren uygulama için vatandaşların, 0505 181 99 99 numaralı telefona öneri ve taleplerini, karşılaştıkları sorunları da mesaj ve fotoğraf olarak iletebileceği belirtildi.

‘Vaatlerimizi tek tek yerine getiriyoruz’

Telefona gelecek mesajlara WhatsAppGüzelbahçe ekibi tarafından kısa sürede dönüş sağlanacağını belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Seçim bildirgemizde belirtmiş olduğumuz ‘Hemşeri iletişim ağını güçlendirmek için Belediye WhatsApp Hattı kuracağız’ dedik. Bu vaadimizi de yerine getirmiş olduk. Kısa ölçekli projelerimizi yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımız direk bizlerle iletişime geçip istek, talep ve şikâyetlerini yazılı ve görsel olarak paylaşabilecekler. Gelen şikâyetler bir merkezde toplanacak. Hangi birim ile ilgiliyse o birime aktarılacak. Yetkili kişide gereken cevabı ve çözümü anında vatandaşa bildirecek. Böylelikle hem tüm şikâyetler bir havuzda toplanmış olacak hem de çözüm konusunda daha hızlı bir şekilde yol izlenecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.