Dolar 32,3692
%0.16
Euro 34,9463
%-0.34
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,09
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güvenilir ön ödemeli sistem: Paykasa

Güvenilir ön ödemeli sistem: Paykasa

Son dönemlerde oyun siteleri ve online alıveriş siteleri dikkatleri üzerine çekmektedir.

  • Ege Postası
  • 18.04.2019 - 16:51

Özellikle oyun severler sık sık ödeme gerçekleştiriyor. Ancak bu durum riskli bir hal almaya başladı.Dolandırıcıların kol gezmeye başladığı bu sitelerde banka kartları risk altına giriyor. Bu durum online ödeme gerçekleştirmek isteyen müşterileri, tedirgin etmektedir. Paykasa, bu sebeple ilk defa İngiltere'de kullanılmaya başlayan güvenilir elektronik karttır. Oldukça kaliteli ve profesyonel bir ödeme sistemine sahip olduğu da bilinen bir gerçektir. Bu sebeple paykasa kullanımı dünya üzerinde her geçen gün atmaya başlamıştır.

Güvenli Ödeme İçin Paykasa Kolaylığı

 Kişisel bilgilerinizi ve banka numaranızı paylaşmadan alışveriş yapmak artık çok kolay. Sistem, ön ödemeli elektronik kartlar yardımıyla kolay kullanım imkanına sahiptir. Hızla gelişimini sürdürmekte olan paykasa ile bakiyeniz kadar alışveriş yapmak mümkündür. Kartta bulunan bakiye miktarı düşer düşmez kart kendiliğinden iptal olmaktadır. Mail adresi ile birlikte verilen kart pin kodu ve şifresiyse yalnızca kart sahibi tarafından bilinmektedir.

 Banka kartlarıyla yapılan alışverişlerde dolandırılma riski bir hayli yüksektir. Ancak paykasa elektronik kart sistemi tek kullanımlık dijital şifresi ile riskler ortadan kalkmaktadır. Dijital şifre belirtilen mail adresine gönderilmekle birlikte yalnızca kart sahibi tarafından bilinmektedir. Bu durum kazı kazan kontör kartlarına benzetilmektedir.

Paykasa Nasıl Satın Alınır'

 Paykasa, 16 haneli kodlarla oluşturulmuş, ikili koruma sistemi şifresine sahip para kartlardır. Kontör kartları gibi belli ücretler ödenerek alınmaktadır. Ödenmekte olan ücret kartta yüklü olan ücrettir. Hangi ücret ödenerek paykasa satın al işlemi gerçekleştirildiyse o miktarda alışveriş yapılabilir. Kart içinde bulunan bakiye bittiği zaman ise kartın dijital kodu ve şifresi bloke olmaktadır. Bu durum ikili koruma sistemine sahip olan elektronik kartlarda üstün güvenlik önlemi sağlamaktadır.

 Paykasa Kart, İnternet üzerinde güvenilir resmi satış sitelerinden alınmalıdır. Resmi satış sitesinde paykasa satın al sekmesine girilerek anında alışveriş yapmak mümkündür. Bu noktada en yüksek kur üzerinden kart bozdurma ve satın alma imkanı sunan siteler tercih edilmelidir. Satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce ve sonrası için canlı destek ekibi ile irtibata geçmek mümkündür.

 Resmi ve Güvenilir Paykasa Siteleri

 Paykasa, güvenilir alışveriş yapma imkanı sunan elektronik sisteme sahip bir karttır. Son dönemlerde paykasa satışı yapan birçok site ortaya çıkmıştır. Bu durum online alışveriş yapmak isteyen müşteriler için ucuz Paykasa arayışını da ortaya çıkarmıştır. Ancak bu durum dolandırıcılık sektörünün önünü açmaya başlamıştır. Bu notada resmi resellere dikkat ederek çalışan güvenilir paykasa sitelerinden kart temini yapılmalıdır.

 Bir paykasa sitesinin güvenilirliği sertifikası ile ispatlanmaktadır. Sertifika sahibi site sertifika numarasını ve fotoğrafını site üzerinde paylaşmaktadır. Aksi taktirde güven duyulmamalı ve dolandırılma riskinden uzak kalmalıdır. Resmi ve izinli bir siteden paykasa al işlemi yapılarak alışveriş yapmak mümkündür. Böylece yüksek kur ile online ödemeler gerçekleştirilebilir.

Kaynak: www.hizlipaykasa.net

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.