Dolar 32,3579
%0.13
Euro 35,1782
%0.32
Altın 2.324,570
%0.18
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güven Lider'e gidiyor

Güven Lider'e gidiyor

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, cuma günü öğleden sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek üzere randevu aldı. Güven’in İzmir ile ilgili konular hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirmesi beklenirken, Güven Egepostası’na yaptığı açıklamada “Özel bir durum yok, gitmişken ziyaret edeceğim” dedi. Sürpriz randevu... Ajandasında neler var'

  • Ege Postası
  • 08.11.2017 - 14:29

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven’in cuma günü bir organizasyona katılmak üzere gideceği Ankara’da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşmek için randevu aldığı öğrenildi.

Cuma sabahı Ankara’ya gitmek üzere yola çıkacağı öğrenilen İl Başkanı Güven’in öğlenden sonra Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceği ve İzmir hakkında bilgilendirme yapacağı ifade edildi. İzmir’de yaşanan delege seçimi sürecini ve Kasım sonunda başlayacak kongre süreci hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirmesi beklenen Güven’in aynı zamanda kendi il başkan adaylığı ile ilgili de görüşeceği iddia edildi. CHP’nin kalesi olarak nitelendirilen İzmir’de adaylık yarışının şimdiden başlamasının normal olduğunu ifade eden parti kaynakları Güven’in İl Başkanı olarak Genel Merkez'le temaslarının parti içi çalışmalar olarak değerlendirilmesi gerektiğini de vurguladı. 

Konuyla ilgili Egepostası’na açıklamada bulunan CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven ise randevuda özel bir konu görüşmeyeceklerini söyledi. Sadece ziyaret amaçlı randevu talep ettiğini belirten Güven, “Özel bir durum değil. Gitmişken genel başkanı da ziyaret etmek istedim. Herhangi bir konuda görüşmek için randevu talep etmedim. Hafta sonu bir düğün organizasyonu için Ankara’da olacağım. Bu nedenle vakit varken Genel başkanımızı ziyaret etmek istedim” dedi.

“KONGRE SÜRECİNDEN SONRA GÜNDEME GELİR” 

İl başkan adaylığı ile ilgili süreci görüşüp görüşmeyeceği sorusunu da yanıtlayan Güven “Her yerde söylüyorum. O konu gündeme ilçe kongreleri tamamlandıktan sonra gelir. Ancak o zaman öyle bir konuyla ilgili görüşebilirim Genel Başkanımızla. Henüz böyle bir pozisyon değişikliği söz konusu değil. Görüşmek için alınmış özel bir randevu yok” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.